CHEQUE ke 3 dah dapat, Thank you NUFFNANG!!!

Friday, July 05, 2013



Alhamdulillah...Dapat rezeki lebih kali ni. Ada 2 cheque dan satu tu adalah hasil dari Advertorial Post yang aku dapat bulan March aritu. Jumlah paling banyak setakat ni, syukur atas rezeki dariNYA ini.


Dan alhamdulillah, ada 5 Buffered Earnings yang tengah running. Sudi² lah klik iklan² tu yer. Terima kasih tak terhingga buat tetamu² istimewa yang sudi bertandang ker blog supermom ni...hehehe...Tanpa kamu, tiadalah income buat ku...ahaks...

Nak tau tips Buffered Earnings? Meh baca [SINI]. Tapi itu pon bergantung pada rezeki juga. 

Note: NUFFNANG...bila nak bagi advertorial post lagi. Blogbuster post saya tak reti nak buat...huhuhu...ada 2 plak tu Blogbuster campaign.




You Might Also Like

44 comments

  1. Alhmdulillah rezki ramadhan =)

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat duit dari nuff..sy tak pernha lagi...nak jugak merasa

    ReplyDelete
  3. tahniah sis..bleh isi angpow raya dah ni..hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki nak raya ni .. boleh buat belanja anak²...

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnya...sy xde rezeki lgi..baru ada 50sen..hihii

    ReplyDelete
  6. tahniah yer fiza... mmg rezeki tu !

    ReplyDelete
  7. wah..tahniah kak...lama tak jenguk..alih2 hari ni baca post psl cek..

    ReplyDelete
  8. tahniah....berderet BE tu...syoknya....

    ReplyDelete
  9. bestnyaaaa....daku tak sempat aih nak study2 bab ni..hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Awak :). Rezeki anak tu...

    ReplyDelete
  11. Bestnya....
    Boleh buat belanja kat bazar ramadan..;)

    ReplyDelete
  12. nanti akak datang cyber ajarkan caranya... nak gak be menari2ni..

    ReplyDelete
  13. tahniah fiza... bestnya dpt 2 cek sekaligus.

    ReplyDelete
  14. tahniah fiza... bestnya dpt 2 cek sekaligus.

    ReplyDelete
  15. Tahniah ya awak...saya pun teringin pula nak cash out..hehhe

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, lebatnya cek dia..rezki anak2.. :)

    ReplyDelete
  17. bestnya kak..tahniah..
    saya dah cashout sebulan lepas..masih x dapat2 lagi..sabar menanti je ni..sume dok pakat cite pasal cek nuff...

    ReplyDelete
  18. tahniah fiza!! berderet BE dia ;), samalah tak reti nak buat BC tu

    ReplyDelete
  19. As salam. Macam mana nak tahu kalau kita ditawarkan advertorial post. ada tak di mana mana di dashboard nuffnang sebab saya jarang buka email.

    ReplyDelete
  20. Tahniah !!! Rezeki alhamdulillah

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah rezeki kan .. ;)

    ReplyDelete
  22. wahh..rezki...

    uhukssss....ku ni tak rajin...
    erghhh...tatau nak kutip wet cane...hehe..

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah...byk tu...remy takde rezeki lagi...tapi alhamdulillah...dah start dapat cpuv..... ada dua tgh on going... michelin dan juga dypers tu......

    ReplyDelete
  24. rejeki2.. congrats Fiza, nanti bleh belanja makan hehe
    Zaza pun masih menanti earning tu naik memuncak. skrg tak boleh dicash kan lagi.. tak cukuppp hhehehehee

    ReplyDelete
  25. Tahniah Fiza.....teringin jugak nak try!

    ReplyDelete
  26. rezeki..
    banyak betol dapat.. hehe

    ReplyDelete
  27. thanks for the info kak..dah baca yg pasal BE tu..maknanya kalo listed kat CPUV tu baru la kita dapat earning ek?
    if tak listed takde la BE kita kan?
    sy baru jer nak amik tau pasal Nuffnang..

    http://amawife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. tahniah... norzi dah follow blog fiza , follower ke 1184
    kalau tak keberatan follow blog norzi


    http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/
    atau
    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/

    tq fiza

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive