Metrojaya Raya Warehouse Sale PICC @ Putrajaya

Tuesday, July 23, 2013



Summary
Discounts Up To 70% 

Products Offered 
Cosmetics 
Fragrances
Ladies’ Apparel 
Men’s Apparel 
Kids’ Apparel 
Home Essentials and many more’ 

Location
 Putrajaya International Convention Center 

Time 
11.00 am to 10.00 pm

Boleh layari website METROJAYA untuk lebih lanjut ☺☺

Note: Acara cukur poket. Sale sana sini. Sediakan duit jer lah


You Might Also Like

20 komen

  1. tak pandang sangat sale sana sini...sebab banyak yang dah settle..juz tinggal baju raya izz sajo..beli yg murah2 senang jimat duit mak pak dier yg tak berapa nak banyak ni

    ReplyDelete
  2. OHMYGUCCI!! SALEEEEEEEEE...Thanks share!

    ReplyDelete
  3. Sy tak lrt nak berasak time2 mcm ni. Mau pitam kang.

    ReplyDelete
  4. DI MELAKA ADA BUAT JUGAK BERMULA ESOK.. DI MELAKA INTERNATIONAL TRADE CENTRE.. ORANG RUMAH JUAL TUDUNG DI SANA.. :)

    ReplyDelete
  5. aku penah keje metrojaya noks... yg sonok time bulan posa ngan krismas. kehangatan bekerja time tu lain... bila igt balik, kenangan weh. baru abes belaja, keje dapat duit sendiri... mmg sonok abes la

    ReplyDelete
  6. Pandai dia pilih tarikh tu. 24 sampai 28 haribulan, 25 haribulan gaji orang kerja kerajaan. Memang kena serbu dengan orang gomen la PICC nanti.

    ReplyDelete
  7. wow!! tapi jauh la pulak...huhu...

    ReplyDelete
  8. duit dah abis..camana nak shopping? hihihi..

    ReplyDelete
  9. sila mencukur duit masing2, hehe :D

    ReplyDelete
  10. Thanks bagitau ye..dekat je ni ngan umah saya..hehehe

    ReplyDelete
  11. Tak menahan statement last tu.. acara cukur poket.. Tapi memang betul pun.. Rabak ler poket kalau ikut nak kejar sale sana sini.. Kohkohkoh!

    ReplyDelete
  12. nak raya ni semua ada sale, terjah jangan tak terjah ;)

    ReplyDelete
  13. Mmg byk sale sana sini sekarang ni... Maklumla nak raya... moga kita tidak membazir...

    ReplyDelete
  14. wah menriks..
    jom ke sana.. (ahaks...macamlah den larat nak shopping ramai2 ni)

    nasib da dapat la jugak baju raya budak dan mak pak budak..lega..tak larat da nak redah lautan manusia.hehe

    ReplyDelete
  15. selalunya kalau sale dekat warehouse nie mesti area KL jauhnyeeeeee huuuu

    ReplyDelete
  16. Sila sediakan duit ...hehe

    Aku dah hampir siap shopping, tapi minggu ni nak sambung lagi...hehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page