Ole-Ole Salam Ramadhan!!!

Wednesday, July 03, 2013



Alhamdulillah...rezeki dihari rabu. Biasalah kan, kalau nak musim perayaan. Company tak lupa bagi ole² kat staff. Untuk nak menyambut kedatangan bulan ramadhan ni, dapatlah kurma dengan serunding. Balik ni bley makan dengan roti.

Note: Tak sabar plak nak puasa. Iman Hakimi pon sibuk nak puasa ☺☺


You Might Also Like

19 comments

  1. alamakdah dapat tu..alhamdulillah rezeki..nak sikit

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa nanti yer. sedap serunding tu :)

    ReplyDelete
  3. Awalnya dpt ole2. Serunding ke tu?

    ReplyDelete
  4. nyum2!!! tak sabar nak sambut ramadhan :)

    p/s: terima kasih atas komen di blogspot bermasalah tu.. berdebar jap :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    Wah, bestnya dapat kurma. Kakak saya pun dapat juga. Hee..siap ada aidilfitri kt kotak lagi tu

    ReplyDelete
  6. Alhmdulillah rezki...sedapnya sernding..lma x mkn..nnti nk g cri la..

    Fiza..mntk sikit..hehe :D

    ReplyDelete
  7. Bestnya. Tak lokek betul company awak. Mmmm...serunding tu mcm menawan je.

    ReplyDelete
  8. Hee..
    Zakwan pun sama asek tanya bila kita nak 'kuase'
    Kuase plak jadiknya haha

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, dapat ole2.. Tak sabar nak sambut Ramadhan.. Akak taknak bagi Iman Hakimi minum Mealshakes? Boleh bantu bekal tenaga utk kanak2 yang nak belajar berpuasa macam Iman.. =)

    ReplyDelete
  10. samalah fiza, macam aju tetiap tahun dapat kurma je, nak
    serunding jugak ;)

    ReplyDelete
  11. huhuhu..best kan.saya dapat kurma sebekas. :)

    ReplyDelete
  12. Fiza keje dgn uem eh.wah.best.co besar
    Selamat bpuasa tuk iman hakimi juga!!

    ReplyDelete
  13. Betul tu ....OK gak tu, sapa nak bagikan Fiza?

    ReplyDelete
  14. untunglaaa dpt company best...huhu...kan tak sabar kan nak puasa kan...

    ReplyDelete
  15. Syoknye company bg adiah cam tu. company kite asyik bg kurma je tiap tiap tahun

    ReplyDelete
  16. kurma..dpt jgk..serunding kena wat sendirila hehehehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive