1 Syawal 1434H - Comel tak KAMI!!!

Monday, August 19, 2013


Teaser Raya kekononnya. Comel tak...ahaks...



Buat pertama kali nya baju ibu dan anak sedondon. Agak teruja sket sebab tahun lepas tak sedondon. Cuma kaler jer yang sedondon. Tapi tahun ni memang dah tempah siap² sedodon. Tu yang excited sket. 

Susah betul nak bergambar dengan anak dara ni. Sebab dia suka buat memek muka...mata juling lah, pejam matalah. mata ke ataslah...haishhhh...

Finally...dapat juga gambar yang senunuh sket...hehehe...Mekasihlah anak dara sebab memberikan kerjasama kat ibu ☺☺

Note: Kejap lagi citer pasal raya plak yer.




You Might Also Like

32 comments

  1. yang gambar atas memang ok sesangt... cantikjer.. yang keduatu nak buat dah... tapi msh lagi comel tau...

    ReplyDelete
  2. teringin nak baju raya sekayu dengan anak...akan dtg kot

    ReplyDelete
  3. mmg sedondon.. chantek ibu & anak ni :)
    budak2 besar ini mmg payah nak bergambar hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah sedondon kaler grey ke biru tu

    ReplyDelete
  5. comel mak ngan anak..sedondon yer =)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya fieza.. alahai sedndon.. best

    ReplyDelete
  7. comellll kak tonn...hehehe..comel la kalo dpt sedondon. kitorng tahun ni kaler je sedondon

    ReplyDelete
  8. Terpaksa dikepit anak dara ko yek nak di suruh bergambar.... hehe

    ReplyDelete
  9. comellah fiza and anak dara, sedondon gitu ;), wah dapat jugak pakai baju sama kan ;)

    ReplyDelete
  10. comel pe kalau anak buat muka time bergambar..kreatip namanya tu..hahahah

    ReplyDelete
  11. Selamat ariraya fiza..cntikbju..sedondon gitu..

    ReplyDelete
  12. comel anak beranak ni...

    cantik baju korang...

    ReplyDelete
  13. comeeiii kak tun hehe.. first time raya ngan baby gurl ya kak tu yg xcited..

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya Fiza! Sedondon gitew mak dgn gegirl

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya kak
    alolo,so sweet. teringin juga sy ni nak sedondon cam ni.huhu

    ReplyDelete
  16. SELAMAT HARI RAYA.. SERONOKLAH RAYA SEDONDON.. :)

    ReplyDelete
  17. comelnya... tahun depan nak wat camni gak la.. hihi

    ReplyDelete
  18. chomel je...best kalau ada anak dara..boleh sedondon..hihihi

    ReplyDelete
  19. comeilah kak ton... hahahha ...


    selamat hari raya fiza... ^_~

    ReplyDelete
  20. Ala tomey tomey. Akk x dan nak posing ry pun. Malu argh..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive