1 Syawal 1434H - Gambar CANDID RAYA!!!

Thursday, August 22, 2013


Tak habis² lagi kisah 1 Syawal ko kan jemah...hahaha...Nak buat Wordless Wednesday, tak best plak sebab mesti nak bercerita gak kan. Meh tengok ni.


Tergerak nak buat entry lepas nengok gambar candid AJUMOHIT. Sama tak Aju...hehehe...Lebih kurang kan. Salah set timing kekdahnya. Ko tengoklah ni. Bersungguh² aku memujuk dak motak Qhalif ni. Kimi dan Qahirah macam biasalah...buat muka tak der perasaan. Dan bersungguh² juga suamiku berlari nak duduk. Menunjukkan betapa kelam kabutnya kami berphotoshoot #photoshootlahsangatkan di pagi Raya. Last²...hilang sudah kepala suamiku...ehehehe...Memang lawak ah ☺☺

Note: Lepas ni citer pasal open house lah plak.



You Might Also Like

20 comments

  1. sam juga dgn ema..sebab pakai timing dua saat..mana sempatkan...

    ReplyDelete
  2. ha... macam-macam ragam.. Janji ada gambar nak tayang kat blog

    ReplyDelete
  3. hahahahaha memang samalah fiza!!! comey je tgk kimi ngan qahirah dah ready tgk kamera tetiba qhalif pulak nangis heheheheh

    ReplyDelete
  4. hahaha...terpaksala yer sebab takde tukang tgkp gmbrnya..

    ReplyDelete
  5. Hahaa....standard la kan..bila dah guna self timer ni

    ReplyDelete
  6. semangattu kena ada baruler meriah....

    ReplyDelete
  7. ahahah comel candid nie ..
    aah kann .. akak ada pic candid gak .. haa nanti leh letak ekkee

    ReplyDelete
  8. seronok berphotoshoot raya ni..tapi kami taun ni tak dan nak photoshoot..asik busy makan je :)

    ReplyDelete
  9. Hikhikhik! Kelam kabut abis nih.. Sabo jela.. Kihkihkih.. =)

    ReplyDelete
  10. ahahah..kena set lebih sikit masa lain kali...ehehe

    ReplyDelete
  11. hahahaha. tak sempat duduk.. hehehe

    ReplyDelete
  12. kelakar tgk semua dengan hal masing2 bila nak amik gamba

    ReplyDelete
  13. heheh qhaliff punay fiil sama je danish..asal nkdduk bgmbr raya je msti melalak..adehh mujur ada jgk sekeping hat ok

    ReplyDelete
  14. terpotong kepala!! hahaha...

    aku punya gambar raya jugak la tak keluar lagi...ekekek...

    ReplyDelete
  15. hihii qahirah n kimi gak yg maintain

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive