Event Invitation!!!

Thursday, August 29, 2013



1st time dapat invitation. Mak jakun noks...hahaha...Smalam dapat PM (Private Message) kat FB. Minta email untuk event ni. Sepantas kilat aku reply. Nak juga merasa gi event kan. Macam mana kemeriahannya, Nak² event tu melibatkan makanan. Lagi lah aku suka...hehehe...

Memandangkan event ni weekday, faham² lah kan. Kena lah apply cuti. Tapi aku tak keseorangan. One of my blogger friend pon join...yeehaaaa...tak der lah terkulat sorang² ☺☺. Ada yang dapat invitation ni ker? Jumpa di sana nanti yer.

Note: Esok ada pot luck raya. Bestnya ☺




You Might Also Like

14 comments

  1. bestnya dapat jemputan.... tapi kalau akak time hari keje jgn mimpi le boss besar nak bagi cuti....
    Kami kat sekolah nak buat pot luck sempenan penutup syawal minggu depan.. bess kan makan2..

    ReplyDelete
  2. JANGAN LUPA BUNGKUS BUAH KIWI TU..

    ReplyDelete
  3. hhmmm.. kita pemalu la awk.. kalu dpt pun kompom fikir beratus2 kali.. hehehe

    rugi eks

    ReplyDelete
  4. Wah syok la nyah ,..pergi nyah jgn x pergi..hehe

    ReplyDelete
  5. waa bestnya dpt invitation, nnti story tau! ;)

    ReplyDelete
  6. best nya! huhuhu. kite pon suke kalau makanan meriah ni. kekeke

    ReplyDelete
  7. pergi jelah... done sedekah nuffnang dah hehehe

    ReplyDelete
  8. wahh seronok nie dik ..
    ok2 enjoy it

    ps : wahh portluck .. dah lama x berportluck sejak berhenti kerja huhuh

    akk lak mlm nie membawa ke esok dan lusa ada majlis kawin .. bukan gantung kuali lagi .. periuk belanga , cawan semua lah ekkeke

    ReplyDelete
  9. seronok join event nie...dapat makan2 hihihi

    ReplyDelete
  10. hehe...sapa tak suka kan kalau ada makan makan...
    nak jugak jemputan!!! huwaaa...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive