Kembali ke Pangkal Jalan!!!!

Wednesday, August 14, 2013


Back to work uolssss. Kerja...kerja...kerjaaaa!!!!! 


As-salam semua. Agak lama blog sunyi sepi. Blog pon cuti raya juga. Hari ni baru start kerja. Sepatutnya smalam. Tapi kan...diri ini tak berapa nak sihat. Batuk dan selsema. Penangan air sejuk. Siapa soh minum banyak². Kan dah batuk ^_^. 

Bila dah lama cuti tu...alahaiiiii...rasa berat jer nak gi kerja. Malas yang amat...haishhhh...tu yang malas cuti lelama. Lemau jer rasa nak kerja. Kedai makan pon masih banyak lagi yang tutup. Jalan pon masih lengang lagi. 

Note: Tak sabar nak tunggu hujung bulan ☺☺☺






You Might Also Like

16 comments

  1. samalh kita fiza...tak sihat jugak nie..tapi hari nie mmg baru start keje

    ReplyDelete
  2. welcome back fiza..
    jgnn malas2 kerja tau nnt lagi terasa lama nak sampai ke hujung bulan hehehe

    ReplyDelete
  3. Samalah kita br mula keje hrni gak,tp masih lemau hihihi

    ReplyDelete
  4. ada yg masih cuti kan dik

    akk nie lemauu je rasa nak mulakan entry... x tau yg mana nak mula dulu ! ;)

    ReplyDelete
  5. kita semalam dah start kerja dah.. huhu

    ReplyDelete
  6. malas weh nak kejeeeee..... huh

    ReplyDelete
  7. moga cepat okey ye fiza. betul la tu ko byk minum ais la tu. cer minum byk air suam kosong lak. insyaAllah ok nanti

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya & selamat kembali bekerja Fiza! ^_^

    ReplyDelete
  9. Samalah kita....
    Mood masih ke laut.....
    dan tak sabar nak gaji minggu depan...huhu

    ReplyDelete
  10. rajin2kan diri.. akakpun sama rasa tak nak kejejer tapi nak buat camner nak simpan cuti hujung tahunnyer pasal...

    ReplyDelete
  11. samalah.. saya kerja semalam, tp mood masih lemau .. lesu..

    ReplyDelete
  12. betul kan fiza, mood raya menebal di hati hihi, wahh hujung bulan? bonus kah?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive