Pukul Isteri depan Anak² dalam Lif...Inilah Orangnya!!!

Friday, August 16, 2013


Hamik ko. Tak pasal² jadi femes kan. Kalau nak memukul pon, cari lah lawan yang seangkatan. Yang gi pukul bini tu apsal. Semoga si suami ni diberi Hidayah dan petunjuk olehNYA.

Note: Wanita/Isteri tercipta dari tulang rusuk lelaki kerana untuk disayangi. Bukan untuk disepak terajang dengan kaki. Makanya...Sayangilah 'Tulang Rusukmu' wahai LELAKI/SUAMI. 




You Might Also Like

16 komen

  1. dah tak suka di terjang ikut suka..benci betul

    ReplyDelete
  2. ooooooo..ini ke orgnyerrr...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Haa... kan dah femes... suke la tew...

    ReplyDelete
  4. semoga beliau menerima balasannya.. patutnya isteri untuk dilindungi.. bukan dianiyai...

    salam aidilfitri fiza
    maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  5. dia mmg penjawat awam ke??keja mana??? konfem kena campak pi lubang cacing ceruk ujung dunia nnt...

    ReplyDelete
  6. Sekalipun isteri bersalah, bon cara begitu mengajar isteri. Islam ada cara berhikmah utk selesaikannya.

    ReplyDelete
  7. kesian si isteri.. anak2 akan fobia

    ReplyDelete
  8. betul tu, semuga diberi taufik dan hidayah kepadanya dan kita semua..jadikanlah teladan wahai lelaki2 di luar sana

    ReplyDelete
  9. geramnya tgk muka dia ni, elok pas kene tangkap tu dibelasah cukup2

    ReplyDelete
  10. this guy ada dua wives kan...yg dia pukul tu 1st wife (info me baca kat forum)...byk jer kes suami pukul isteri cuma this one dirakam cctv so jd viral kat FB..moga2 dpt hukuman setimpal and jd pengajaran utk suami yg lain juga menyedarkan isteri yg selalu dipukul suami

    ReplyDelete
  11. ko kenalker fiza!! femes gitu.. muka nampak baikjer...

    ReplyDelete
  12. teruk betul lelaki ini...klu akak harus akak pukul balik,walapon tak segagah mana

    ReplyDelete
  13. rs nk sepak je muka dia.. grrrrrr

    ReplyDelete
  14. SEMOGA DIA TERIMA HUKUMAN YANG SETIMPAL DAN KEMBALI INSAF DI ATAS PERBUATANNYA ITU..

    ReplyDelete
  15. Hish.....sampai hati dia ni tau...muka muka nampak mvm penyanyang......moga akan ada keinsafan nanti....

    ReplyDelete
  16. rasa geram marah semua ada bila tgk video tu !

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page