Tengoklah ni...Orang SELFISH Parking Kereta!!!!!

Thursday, August 15, 2013



Hangin tak ko nengok? Sekali 2 parking dia amik. Aku pon tak tau lah ni Staff ker Contractor/Consultant atau pon Agent. Main redah jer kan. Dah boleh masuk sebijik lagi keta, ko tamak sangat nak amik sekali 2 parking. Kan dah menyusahkan orang. !!!!!!!!

Orang lain pon nak perking jugak wei. Bukan ko sorang jer. Takkan tak tau lagi nak parking keta kot. Tak boleh agak ker kayu yang panjang melintang tu untuk sebijik keta? Aku pon kalau parking ke laut juga. Tapi masih masuk dalam boundary line even keta kekadang senget kekadang lurus. Ingat² lah kat orang lain juga kalau nak parking wei. 

Note: Orang lain sibuk citer pasal raya. Aku??? Next week lah yer. 






You Might Also Like

26 komen

  1. memang selfish..nak parking tu tak reti nak menengok dulu ke..

    ReplyDelete
  2. pernah kena camni..memang geram tolll..menyumpah jgk la kadang tu sebab parking dah full..agak2 la..

    ReplyDelete
  3. baru dapat lesen kereta kowt...parking lom terer lagi hehehe

    ReplyDelete
  4. sangat selfishhh! huhuhu

    apa daa... kita kasi dia kelas belajar parking balik.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. selalu je jumpa org selfish mcm ni.. menyusahkan org lain

    ReplyDelete
  6. paling menyampah kalau org parking mcm ni..

    ReplyDelete
  7. Hanya org yg penyabar jer yg mampu tgk mcm ni... klau dpt kat org mudah naik hangin... mau bercalar keter ni...

    ReplyDelete
  8. hurmm sapa tak hangin kalau dah mcm tu rupanya dia parking kan Fiza..
    pancit tayar bayar tau.. puiii *tlg geramkan utk Fiza* hehehhe

    ReplyDelete
  9. kete dia besar tu kak.. kena paham.. kekekeke

    ReplyDelete
  10. ya tuhannn
    x tahu nak kata apa dah .,.
    uhuhu biasa org macam nie dia baru dpt lesen dikk

    fiza .. akak pernah tau org parking belakang sebelah sisi kereta akk .. macam mana nak kuar kan .. susah payah akak adjust keter utk kuar

    kuar aje .. akak tulis nota letak depan keter dia .. akak cakap .. kalau x pandai nak parking keter , cari parking yg sepatutnya ... jgn susahkan org macam nie .. sekian ..

    ekkeke haa kan .. kadnag2 kita hilang sabar .. kalau kena org lain mgkin dah kena goress dah keter macam tu !

    ReplyDelete
  11. melampau...ala..gores sikit dgn syiling tak perasan kot. kekeke

    ReplyDelete
  12. kurang ajar tuan mayvy ni..susahkan org jer

    ReplyDelete
  13. Ni bukan selfish ini adalah BODOH. Tak guna otak... hahaha kan dah kena!

    ReplyDelete
  14. Ni bukan selfish ini adalah BODOH. Tak guna otak... hahaha kan dah kena!

    ReplyDelete
  15. Paling tensen jumpa orang parking keta camni....suka hati dia jak parking cam mak bapa dia punya...huhu

    ReplyDelete
  16. KALAU TAK RABUN, MESTI BUTA..

    ReplyDelete
  17. Ish, memang selfish sungguh ni.. Sabo jela..

    ReplyDelete
  18. janganlah marah... kalau kete comel boleh masuk gak lagitu.. tapi memang menyusahkan orang namanya...

    ReplyDelete
  19. sabar jela, nak kata tak perasan kat situ mmg ada garisan dah ;)

    ReplyDelete
  20. biasa juga kena mcm ni..diorg ni mmg pikirkan diri sendiri je rasanya, x pikir dah org lain

    ReplyDelete
  21. Kelam kabut lew tu ....ataipun tak reti parking hehe

    ReplyDelete
  22. byk dah jumpa orng yang cam ni !

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page