APTB!!!! Apakah???

Tuesday, September 17, 2013



APTB...apa pon tak boleh. Internet connection main baa baa cakkk lah plak kan. Kejap ok kejap ko. Wifi pon semput plak hari ni. Nak pakai line tenet sendiri, tapi line tak laju sebab 'your speed will be managed. You have used up your quota' katanya. Nak kena tukar postpaid gamaknya ni

Alahaiii...takkan dorang dah blocked BLOGSPOT kot, apakah??? Sebab website lain boleh plak bukak. Bosanlah macam ni...huhuhu...

Note: Sorry my dear blogger friends. Hutang ziarah menziarahi dulu yer. Kita nengok esok macam mana line tenet ni.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

17 comments

  1. line akak pun tengan ngek sekarang ni..
    akak rasa modem broken la kot..
    maleh nye nak tukar..kena kuo ratus jugak tu..sama2 la kita bersaboo :)

    ReplyDelete
  2. sabaq Fiza.. harini je semput kot..
    cer tunggu esok ye ;)

    ReplyDelete
  3. AIK..Internet slow semalaya kah..?? kiki

    ReplyDelete
  4. sabar jela tenet ni memain lak ek..

    ReplyDelete
  5. memang lemah betol kalau tenet slow ni kan. haha! ape pon tak boleh :P

    ReplyDelete
  6. alahai semua pun nak block, takpe fiza at least ada entri terkini dari fiza ;)

    ReplyDelete
  7. salam K.FIza.

    huhu..sabar2..
    line tenet probs kot.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. masa kerja dulu, dua kali jg la kena panggil dgn bos sebab byk sgt guna bandwith kompeni, muahaha. seb baik bos kacak, mak rela saja mengadap. lg pun blogspot je kot, bkn apa pun.

    ReplyDelete
  9. Hujan kot. Fiza pun semenjak 2 menjak ni line internet asyik problem je :(

    ReplyDelete
  10. salam fiza..

    hehe.alahai,kalau blocked blog,tak syiok lah kan...blog ni lah pemnangkin semangat..

    =)

    ReplyDelete
  11. Sabar je la fiza..line kat rumah sya ni pun..adohai..huhu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive