Blocked??? Ok...Fine!!

Tuesday, September 24, 2013



Dah 8 tahun kerja kat company ni, tak pernah lagi blogspot kena blocked. FB tu biasalah. Memang blocked. Tapi boleh buka masa lunch and after office hour. Tapi kan, yang aku perasan. Sejak MERGE ni. Semua di blocked hokey. Hatta masa lunch hour pon tak boleh buka BLOG dan FB. Meroyan tak ko??


Come on lah, takkan suma nak blocked kot. Staff pon nak release tension juga masa buat kerja. Radio pon tak boleh bukak. Dah lah frekuensi radio kat workstation aku tu hampeh. Nak dgr radio online, dah kena blocked plak. Kejam wei.


To my dear blogger friends. Maaf sangat2 sebab dah tak dapat blogwalking macam dulu lagi. Pakai tenet sendiri line agak slow. Nak komen pon asyik error jer....hurmmmmm...Mekasih pada yang masih sudi bertandang kat umah aku ni.


Note: Nak kena tukar postpaid nampaknya ni. Blogging dgn samseng tab jer lah.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

18 comments

  1. alaaa kejamnya.. mcm tak adil je kann.. block je lah apa yang patut.. takkan semua pun tak boleh huhuhu
    sabar ye Fiza

    ReplyDelete
  2. Setakat ni kat company aku belum blocked lagi semua tu...klu di blocked confirm aku pula yang meroyan.....huhu

    ReplyDelete
  3. alahai kesiannya..takpe la..janji ada yg egat kan

    ReplyDelete
  4. alahai kena blocked ye? stress la macam nie..yer la nak jugak release tension kan? as long as kite tak buat benda yang tak patut online, should be no prob la

    hurmmm xpe slow² ek..

    ReplyDelete
  5. Kat ofis saya memang dah lama kene blocked. FB, Youtube sume tak boleh. Setakat ni blogger.com tu boleh lagilah. Harap2 tak kene blocked la blogger.com tu. Huuuuu..

    Jom Join :

    #1 Contest My Story, My Life - Mudahnya Mengemas Rumah!

    ReplyDelete
  6. THIS SO SO SO UNFAIR RITE...emm sabaq la ko...ofis aku nih fb ja blocked..time break ja boleh.

    ReplyDelete
  7. iyerlah ada masanya tensionkan asyikk buat kerja jer.. sesekali naklah jugak realese tension tu...

    ReplyDelete
  8. lahai..memang boring ler camni..sabar jela nok

    ReplyDelete
  9. salam k.fiza..

    uhuhu..
    kalo cma harusla bertambah stress... :(

    sabar je la..

    ReplyDelete
  10. ok. done follow. jgn lupe follow tau :)

    ReplyDelete
  11. amboi semuanya dah di block..
    sabar je lah fiza

    ReplyDelete
  12. Smpai ati block cmtu..pakai samseng tab pun ok..hehe :D

    ReplyDelete
  13. Owh.. Kat opis ke yang kena block tu.. Ingatkan Blogspot yang problem.. Hehe.. Tukar postpadi lah pulak.. Samseng pun boleh.. =)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive