My Little BODYGUARD!!!

Tuesday, September 10, 2013


Teleng ibu nak tengok gambar ko abam

My handsome boys yang banyak akal, yang banyak cakap dan yang banyak ragam.

Si abang tahun depan nak masuk darjah 1 dah. Dah tak sabar2 dah tu. Si adik...kejap jer dah setahun setengah. Alhamdulillah dah boleh berjalan. Setahun empat bulan uols baru dapat kaki. Tu tengah excited, asyik merayap jer...hehehe...

Arghhhh...tak sabar nak balik. Hari2 rasa tak sabar. Dan hari2 jugalah hilang kesabaran dengan kerenah mereka ni...hurmmmmm...Apa pon ibu tetap sayang anak2 ibu hingga hujung nyawa :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

16 comments

  1. ye noks, bila kat opis, tak sabar nak balik tgk anak, bila dah balik, mmmmmmmm..... bertabahla. hehehe

    ReplyDelete
  2. ssalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. tgk muka anak, hilang semua sakit penat kiter kan

    ReplyDelete
  4. Hensem... :)
    Moga menjadi ank yg soleh.. Amin

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, besok beso bleh jadi driver ibu dia ni, sorang jadi bodyguard :)

    ReplyDelete
  6. aceh...dua hero leh jadi bodyguard la kan..fyzz lak..sorang boboi ja..oo lambt skit jalan..takpa cepat ckp..

    ReplyDelete
  7. NANTI DAH BESAR DAH BOLEH JADI BODYGUARD BEBETUL .. :)

    ReplyDelete
  8. comel n hensem je abang iman! izan pun walaupun dah ada 2 org yg bersekolah, tetap nerves bila tiba giliran kembar pulak sekolah thn depan. entah camna gayanya.

    alhamdulillah qhalif dah jalan. mesti skrg ni tgh kemaruk sgt ke sana ke mari. izan dpt bayangkan... hihi

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum fiza....hancem boy tu...;)

    ReplyDelete
  10. alahai dah dpt kaki ye, kejap je masa berlalu kan fiza ;)

    ReplyDelete
  11. salam k.fiza..


    hihih..sorang ensem!
    sorang cute!
    jawapannye..?
    = mintak kene gomol ni.. :p

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive