Selamat Hari Lahir QAHIRAH BT HUSAINI!!!

Wednesday, September 25, 2013

25 September 2010 - 25 September 2013, genap usia Qahirah 3 tahun.



Newborn



1 Month - 12 Months



2 Years Old



3 Years Old


How time flies. Kejap jer anak dara ibu yang bijak ni dah besar. The one and only princess buat masa ni. Makin banyak akal dan banyak ragam. Mulut macam bertih jagung...non stop. Pandai buat lawak.


Selamat Hari Lahir buat anak dara ibu, Qahirah. Doa seorang ibu tak lain tak bukan...Inginkan anaknya membesar sebagai anak yang solehah, membesar sebagai anak yang bijak pandai dan sihat tubuh badan. Hormat kedua ibu bapa dan orang yang lebih tua. Menjadi kakak/adik yang penyayang pada Abang Kimi dan Adik Qhalif. Dan smoga kehidupan akan sentiasa diberkati didunia dan akhirat. Amin...in shaa allah.


Ibu, Abah, Abang Kimi dan Adik Qhalif sayang kakak hingga hujung nyawa. Nanti kita calebrate birthday kakak yer.


Note: Teringin nak buat birthday party untk anak2...hurrmmm...in syaa allah klo diizinkan :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

18 comments

  1. hepi bday budak comel. semoga jadi anak yang solehah dan sentiasa jadi anak yg baik untuk mami tau..

    ReplyDelete
  2. BESAU DAH.. BOLEH BUAT MENANTU.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam K.FIza...

    alololo..tomenye dia..
    sanah helwah QAHIRAH BT HUSAINI..
    semoga mmbesar jd anak yg solehah :)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari lahir Qahirah.. Sekejap jer kan masa berputar.. Kadang terasa rindu waktu dulu2..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun qahirah, dah besar ya

    ReplyDelete
  6. hepi belated beday qhahirah..moga menjadi kebanggaan mama dan abah ye..

    ReplyDelete
  7. chup anak yu sebaya ngan anak I yg no 2 gak tau..:))

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Qahirah sayang... Doa org tua semua mahu yg terbaik buat anak-anak Fiza..

    Insya-allah ada rezeki buatlah utk gembirakan anak-anak. Dapat juga utk bersedekah pada yg dtg makan tu Fiza..

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir sayang..moga membesar dgn sihat dn menjadi anak yg solehah..amin..

    ReplyDelete
  10. happy birthday buat qahirah.. moga jadi anak yg solehah buat mak ayah.. amin...

    ReplyDelete
  11. HBB qahirah
    moga membesar menjadi anak solehah yer

    ReplyDelete
  12. happy birthday qahirah...
    be a good girl :-)

    ReplyDelete
  13. Moga diberi kesempatan sis nk celebrate besday ank2 amin

    ReplyDelete
  14. Selamat hari lahir Qahirah..
    fiza,,n intan...intan buat bisnes dengan anak saudara di kedah ..bisnes kibas...kalau ada masa boleh follw dan sebarkan pada kawan2 es[ecially yg duk utara

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive