Selonggok BUAH!!

Wednesday, September 18, 2013

Buah apa? Buah kiwi lah :-)



Last week dapat. Ini stok untuk cabaran zespri's 14-day scoop of amazing challenge. Kesian dorang. Pukul 11.00 pm masih hantar barang lagi. Sampai sesat barat. Mekasih banyak2 lah kat abg zespri tu.

Kali ni dapat lagi banyak buahnya. Memang puas lah makan. Penuh mangkuk beso tu. Ada yang kata buah kiwi ni masam. Tepi bagi aku sedap buah ni. Tak der lah masam sangat. Manis rasanya.

Tunggu resipi yang seterusnya yer uols. Internet connection tak memberi kerjasama minggu ni...huhuhu...sakit hati jer rasa ni.

Note: Rindu nak membaca...rindu nak mengomen. Tapiiiiii...uuuwwaaaaa...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

8 comments

  1. TERBAIKLAH.. U MEMANG SPORTING.. DIBAYAR KE UNTUK BUAT IKLAN KIWI NI?

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya.. dapat free pulak tu... banyaknya...

    ReplyDelete
  3. alahaii beruntungnya badan.. amacam hasilnya? nak jugak la sodap dan berhasiat tu

    ReplyDelete
  4. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sedapnya..buah ni my peberet...tak kira isi hijau ke kuning ker semua sedap...

    ReplyDelete
  6. saya mmg suka buah kiwi.. takdalah masam sangat... sedap kan :-)

    ReplyDelete
  7. salam k.fiza..

    byknye buah kiwiii.. :)
    tak sabar nk tunggu next resepi ! :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive