Sengal lah tu!!!

Tuesday, September 10, 2013



Bukan aku yang sengal, tapi blogspot ni ha. Dari pagi tadi aku tak boleh nak publish ayat² cinta yang dah memenuhi kotak komen tu. Acaner tu? Uols ada masalah yang sama ker?

Kenapa aku buat comment moderation setting? Sebab aku suka terjah kawan² yang rajin komen kat blog aku ni. Sebelum publish, aku akan terjah blog uols dulu. Komunikasi dua hala katakan. Tapi lately tak sempat nak terjah. Publish jer lah dulu. Later² daku terjah.

Note: Buat kawan² yang selalu tinggalkan komen, mekasih banyak². Komen² dari kamu buatku tersenyum.




You Might Also Like

14 comments

  1. adoii kenapa lah pulak tu.. sabar ye Fiza.. kadang2 internet ni sengal terlebih hehe

    ReplyDelete
  2. blogspot mmg sengal lately ni..kalau problem wina lak, 100 kali kena refresh dashboard, kalau tak katanya "you are not following any blogs" pfftttt!

    errr knp komen² kat blog fiza x pernah nampak ek? kena pc wina yg problem??

    ReplyDelete
  3. seronokkan dapat comment dari kengkawan kan

    ReplyDelete
  4. haaaaaa hurmmm akak x pernah lak alami macam nie ..
    cer cek nanti dik

    ReplyDelete
  5. hahaha... semalam pon macam tu jugak. seriau Mieya dibuatnya

    ReplyDelete
  6. pernah jadi macam ni.. tapi dia ok sendiri.. hehe

    ReplyDelete
  7. Fiza.. camna buat dua superscript tu. Hipe u can share. Liza ni buta IT sket. Huhu..

    ReplyDelete
  8. perasan juga tadi blogspot ada problem tp skrg dh nmpk ok ;)

    ReplyDelete
  9. SAYA ADA PERNAH JADI SEKALI RSANYA DULU.. TAK TAULAH NAPE..

    H.. LEPAS NI JANGAN LUPA SENYUM SESUDAH BACA KOMEN NI.. :P

    ReplyDelete
  10. xjd la pulak mcm tu..blogspot prob kot akak

    ReplyDelete
  11. salam k.fiza..

    huhuh..kadang2 blogspot ni buat hal..haru jgk..tak leh login..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive