Situasi yang biasa dilalui oleh seorang IBU!!!

Monday, September 30, 2013

Especially waktu pagi dan juga ketika bersiap sedia nak kluar berjalan2.




Setuju tak ibu2 semua. Yang gambar budak berlari tak nak pakai spender tu pon dah biasa aku lalui. #Ibubanyakanak yang sedang melalui fasa anak baru nak naik katakan. Jadinya...para2 suami sila jangan complain klo isteri lambat siap yer :-)


Note: Alhamdulillah...suamiku jenis ringan tulang siapkan anak2 :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

10 comments

  1. join sekali....akob pon alhamdulillah rajin jugak siapkan anak2 kat umah waktu pagi..nasib baik jugak la...dapat give n take kan..jemah mandikan anak2...dier siapkan anak2

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    hai dah lunch ke?
    hari ini anum bz sangat2

    ReplyDelete
  3. huhuhu...betuiii..tapi husband amie takdela camtu cuma bebudak ni yg nak bergayut semua dgn maknya. sampai mandi nak pegi toilet nak masak semua pun nak ikut..kdng dh nak melangkah pintu baru nak sarung tudung. mujuq ada tudung ekspresskang ni..huhu

    ReplyDelete
  4. ye betul.. penat tapi seronok.. leh kurus badan melayan anak-anak ni. anugerah Allah yang tak ternilai...

    ReplyDelete
  5. mmg betul tu fiza, terkocoh2 nak siapkan semua benda dalam 1 masa hahaha

    ReplyDelete
  6. salam kenal
    setuju sangat2
    biasanya kita ni yang siap plg lambat skali kan

    ReplyDelete
  7. suami akak apapun tak tau sebabnyer dia pukul 6 pagi dah keluar rumah.. so kita sorangjer bersilat...

    ReplyDelete
  8. Buat masa ni belum alami lagi. Mungkin sebab anak baru sorang dan belum pandai berjalan. Heheheh. Comel je kejar anak tanak pakai spender.

    ReplyDelete
  9. Samalah n3 kita......hehe
    Harap2 semua suami kasihanilah wife masing2 ye..

    ReplyDelete
  10. haha... tak dpt disangkal lagi. tak boleh marahlah kalau kita mmg last sekali bersiap kan.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive