ST # 21 - SILENCE of the SOMEONE YOU HAVE HURT!!!

Thursday, September 05, 2013



Pada kawan² yang pernah terasa dengan aku. Atau kawan² yang rasa aku dah sakitkan hati mereka secara tak segaja. Sama ada kawan² alam nyata atau pon maya. Only 3 word that i can say:

I AM SORRY
SAYA MINTA MAAF

Note: DIAM tak bererti MENGALAH. ALLAH kan ada. Balasan pada orang macam ni, tetap akan ada. Cuma kita tak tau bila. 

Extra Note: Masih tak sempat nak melawat kawasan. I am sorry my dear blogger friend.




You Might Also Like

6 comments

  1. Fiza.. camna fiza buat superscrip no 2 tu? Huhu.. sabar yer. Miga kita saling maaf memaafi

    ReplyDelete
  2. Owhh walaupun raya dah nak habis, mari lah kita bermaaf-maafan, tka kisah la kan raya or not.

    ReplyDelete
  3. no worries.. tak ada salah apa2 pun hehe
    bagus kan berdiam diri dari menyakiti org lain.. tp kena bnyk sabar.. kena perangai yg tak menyabar... harus meletop hehehe

    ReplyDelete
  4. salam k.fiza..
    ye ye...saye maafkan..
    ehehe..

    kak.cma mintak maaf jugak kalo ade kate2 or tersalah komen sepanjang cma mengomen ni.. huhuhu...

    yg penting akak takde sesalah ape2 ngan cma ..ehehe.. ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive