Zespri's 14-day Scoop of Amazing Challenge - Briefing @ Edelman Office

Thursday, September 05, 2013


Semalam aku ke Edelman Office. Untuk briefing pasal Zespri's 14-day Scoop of Amazing Challenge ni lah. Unexpected sebab terpilih sebagai salah seorang blogger untuk join challenge ni. Thanks Farah Hayati for choosing me. 1st time uols. Excited sket...hehehe...


Dalam cabaran ni, misi yang aku kena buat adalah mengamalkan pemakanan buah kiwi Zespri selama 14 hari berturut² dan rasakan perbezaannya. Haaaaa...hamik ko. Berlaukkan kiwi jer lah 14 hari ni. Terpulang macam mana kita kita nak makan buah tu. Letak dalam masakan ker, buat fruit salad ker. Terpulang pada creativity masing². Dah macam² menu dalam kepala ni ^_^. Resipi ada diberikan. Nak follow boleh, tak follow pon tak per. Cabarannya bermula hari ini.


Lulu from Edelman tengah bagi briefing. Antara blogger yang turu telibat, Ainul dan lagi sorang tu  aku lupa. Sorry bro ☺


Me and my blogger friend LIZ. Aku gi ngan liz smalam. Pertemuan buat kali yang kedua.


Goodies bag yang penuh dengan buah kiwi. Lenguh tangan aku membawanya. Berat wei. Tu stok untuk 7 hari. Untuk another 7 days dorang akan pos...yeehhaaaa...

hover ko kan jemah...ahaks...

Ok...puan punya blog akan mulakan cabaran Zespri's 14-day Scoop of Amazing Challenge bermula hari ini. Ni baru entry pemanas. Nantikan cabaran hari pertama sebentar lagi.

Note: Lately rasa macam diri ni over expose kat blog...hehehe...fedulik lah kan ☺


You Might Also Like

14 comments

  1. wahh mmg elok ni...makan2 tau...nak tgk hasilnya nnt..

    ReplyDelete
  2. amboi..blogger popular lah tak lama lagi ni..hihihi..

    all the best ngan buah kiwi awak tu..

    ReplyDelete
  3. I suka yu..buah kiwi..very good utk diet..yaa teruskan cabaran mu pren..

    ReplyDelete
  4. uiyo..bestla ko dpt join benda2 gini. makan jangan tak makan..makan jangan tak makan..

    ReplyDelete
  5. wah best ni... saya suka mkn buah kiwi.. sedap :-)

    btw, selain bg buah free, dorg bagi apa lg ek..?

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya...2 minggu makan kiwi berturut2. Good Luck !

    ReplyDelete
  7. wah menarik ni... cabarannya 14 harit u untuk apa? cantik? penghadaman? or apa? heheh excited juga nak tahu... hehe anyway good luck!

    ReplyDelete
  8. wah syoknya. Napa i tak terpilih. Kehkeh..

    Buah kiwi ni boleh menambahkan susu tak/

    ReplyDelete
  9. Good luck..moga berjaya dlm masa 14 hari ni...:)

    ReplyDelete
  10. wow bestnya fiza, buah kiwi..lama dah tak mamam..pos kt akak sket..hihi..
    over expose comey cam fiza takpe, kalo macam akak kena nyorok balik pintu.. :)

    semalam akk jumpa resepi sambal belacan +kiwi..sedap ke ey?..
    jumpa dlm suratkabo :)

    ReplyDelete
  11. wah menarik ni... done sedekah nuffng yer

    ReplyDelete
  12. salam k.fiza..

    oho..chaiyok2..!
    menu yg akak share setakat ni sangat menarik hati! :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive