Ber Video Call!!!

Friday, November 29, 2013

Macam jakun plak tak pernah ber video call kan...ahaksss...




Bervideo call dengan si dia pagi nih. Hari ni si abah jadi Mr. Mama sebab si ibu dah start kerja hari ni. Rasa malas jer nak kerja sebab dah lama sangat cuti kan....haiippppp...tak boleh malas2 sebab kerja sebeban dah menanti.


Bertabahlah yer Mr. Mama melayan karenah anak2. Alaaaaa...sehari jer pon. Macam tak biasa plak. Mekasih tolong jagakan anak2 untuk hari ni :-)


Note: Maaf uols. Tak dpt nak terjah umah kamu. Hutang BW dulu yer.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

15 comments

  1. busy la harini ye...takpe, mr mama mesti dh terer dah...

    ReplyDelete
  2. SAYA PON TAK BIASA SANGAT BERVIDEO CALL..

    ReplyDelete
  3. Hutang BW tak kisah Fiza... Saya pun jarang singgah sini kalau busy... Yg penting kerja Fiza selesai. Sian mr. Hubby jadi mr. Mama... Hehe.

    ReplyDelete
  4. zaman ni mmg senangkan Fiza ...walau jauh beribu batu rasa mcm dekat depan mata je..almaklum le zaman dah canggih!

    ReplyDelete
  5. sehari je kan..insyaallah boleh tu..no worries..

    ReplyDelete
  6. hehehe.... memang jakun kalo benda2 yg baru cuba ni. ngape fiza tak terus je cuti utk celeb bday hubby. hehe.

    ReplyDelete
  7. Heheheh happy semuanya dapat bervideo call, bebudak tu mesti tercari2 mana mamanya ni, suara jelas tapi dalam skrin jer hihih.

    ReplyDelete
  8. Samalah anak dara kecik kakak asyik call guna video kakak nak kata mahal dia kata papa yg bayar.. cuti sekolah bill tel pun naik ni Fiza.

    ReplyDelete
  9. Sweetnye.. Klu fiza jarang video call :)

    ReplyDelete
  10. Hilanglsh rindu yg sentiasa membara ye...hehehe....

    ReplyDelete
  11. bestnyer. xleh nk komen pjg2 kebusyan sgt ni ! mengejar waktu lunch tuk terjah laman kawan2 !

    ReplyDelete
  12. akak pun dah lama tak jenguk fiza rasanya..

    ReplyDelete
  13. lama dah tak video call.. hp pun dah xleh video call skrg.. hahah

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive