Di mana ada AIR, Di situ ada MEREKA!!!

Monday, November 18, 2013

Sebab mereka adalah Raja dan Ratu air. Nak gelar hantu air, tak syiok bunyinya kan...muahaha...




Tak dapat main air hujan, dapat tempias hujan pon jadi lah. Sambil menikmati permandangan hujan yang lebat kat luar tu. Anak2 aku ni memang suka main air. Especially qahirah & qhalif. Kalau dah masuk bilik air tu macam tak nak kluar. Nasiblah masih dapat air free lagi :-)


Note: Blur plak hari ni tetiba. Tak tau nak citer apa.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

26 comments

  1. hehehe anak2 kecil dgan air ni mmg x boleh dipisahkan !

    ReplyDelete
  2. bebudak kalo tak suke air lain macam je kan...kekanak kat umah pon suke main2 air kat uamh ni

    ReplyDelete
  3. siap hulur kaki lagi tu nak main air jugak....

    ReplyDelete
  4. kena bwk g mandi air terjun ni kak...bg puas diorg mandi..

    ReplyDelete
  5. DAH NAMANYA ANAK-NAKA.. BEGITULAH.. :)

    ReplyDelete
  6. budak2 gituler... tempiaspun jadiler...

    ReplyDelete
  7. Kakak rasalah Fiza tak ada budak tak suka air.
    Itu tiga-tiga kena kurung dalam rumah tapi kaki julur keluar hihi.... punyalah nak rasa air hujan hihi...

    ReplyDelete
  8. ini kalau bawak ke wet world mst tak nak balik hehe

    ReplyDelete
  9. takpe main air cuma kena pastikan selamat je. Pastu kena bilas kaki tu.

    ReplyDelete
  10. Salam K.Fiza..
    hehe..samelah dgn anak2 cma.. suka nau men air.. :)
    kemain santai depan grill sambil julur2 kaki ye .. :p

    ReplyDelete
  11. budak2 mana boleh pisah ngan air..anak2 dee pun sama je..kalau bercuti..hotel mesti ada pool..xde kalu..bising hari2 tanya..huhu..

    ReplyDelete
  12. dapat main tempias hujan pun jadilah kan...hehe...
    budak2 tak boleh pisahkan dgn main hujan...:)

    ReplyDelete
  13. budak2 mmng suka ngan air kan...
    Dapat tempias hujan pun jadilah..hehe..

    ReplyDelete
  14. Hehehehe...fiza, bwklah diorang g mandi swimming pool. Agak2 klu pegi, pyh tak nak pujuk blk?

    ReplyDelete
  15. ha2.. budak2.. biasale kan.. macam kita masa kecik2 dulu lah.. heee

    ReplyDelete
  16. budak2 mmg sukakan air, cuti sekolah ni bolehlah bwk berkelah ;)

    ReplyDelete
  17. hihi mcm ni pon boleh kan? try bwk depa p gold coast morib..leh main air di luar dan dlm blik smpai lebam..ekeke

    ReplyDelete
  18. macam saya kecik2 dulu... asal hujan jer nak main air.. hehe... pernah main hujan kene rotan ngan mak.. pastu demam... ekekeke...

    ReplyDelete
  19. Kita dulu2 pun pantang hujan, mesti nak mandi hujan sambil2 main lopak.. Hahahaha!
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. sama geng la.. suka sgt main air zaman kecik. kalau mandi mau sejam.

    ReplyDelete
  21. Teringat masa kecik2 dulu suka sangat main air hujan...siap mandi manda lagi noks..hehe

    ReplyDelete
  22. dapat main air mmg seronok lah ye

    ReplyDelete
  23. hahaha.. saboo jerlah bebudak ni.. tempias air hujan pun jadi.. ibu.. apa lg bwklah mandi free kat putrajaya hujung minggu cian anak²...

    ReplyDelete
  24. Anak akk pun sama. Kalau dpt mandi kolam tu x nak kluar dibuatnya. Kita pulak yg naik takut tgk dorang mandi.

    Nape budak budak suka air ek...

    ReplyDelete
  25. normal kan.budak budak suka main air.
    cuma perlu kawalan je la.risau juga kalau bab bab air ni

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive