Jom DAYRE

Wednesday, November 13, 2013



New application. Macam best jer...macam menarik jer. Orang ber DAYRE ko pon nak ber DAYRE juga kennn. Klo blog lama tak update tu, maknanya aku sibuk ber DAYRE lah yer....hehehe...Iyo lah tu. Rasanya BLOGSPOT tetap dihatiku.


Masih terkial2 lagi ni. Banyak nak kena explore. Kalau rasa nak buat luahan perasaan, nak selfie ker, suka bergambar ker...DAYRE lah tempatnya. Diari di hujung jari lah katakan. Tak payah nak menulis, ko taip jer sudah.


Jom DAYRE. Maca biasa....Follow lah skali...ahaks...


Note: Kerja bertimbun wei. Kimi CP lagi. Dilema....cuti? MC?

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

14 comments

  1. ouhh ade2 apps ni kt playstore tp xtry lg download

    ReplyDelete
  2. Salam K.Fiza..

    ape tu?? apps baru yer.? huhu..cma takde enset canggih bagai ni..

    ReplyDelete
  3. Bertambah lagi lah laman sosial ni ye.. :)

    ReplyDelete
  4. Macam best je ni.....nak jugalah berdayre...hehe

    ReplyDelete
  5. owh ada new apps pulak ker. Idok ler teman dapat mengejornyer.

    ReplyDelete
  6. selamat bertugas dik.. kalau tak larat mc..sambung esok sekali hik hik..batu api che mid ni kan..

    ReplyDelete
  7. Dayre? Apa tu? Huhu.. 1st time dengar nih.. Nampak sangat kejakunanku di situ.. Huhuhu..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  8. alahai mmg dah tak terikut dah apps sekarang ni... macam2 ada...!

    ReplyDelete
  9. kerja mmg sampai sudah x abis2 kan fiza... moga anak dah ok yer !

    ReplyDelete
  10. dah tak terkejor dan den.hihi
    friendster, fb, blog je saya.hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive