WEDDING ANNIVERSARY | 8 TAHUN SUDAH!!

Tuesday, November 26, 2013

26 November 2005 - 26 November 2013 = 8 TAHUN




How time flies. Kejap jer dah 8 tahun usia perkahwinan kami. Suka duka, pahit manis, masam masin...cukup rencahnya. Perkahwinan mana yang tak dilanda badai kan. Adat lah tu dalam alam rumahtangga ni. Perkahwinan ibarat satu 'Perjudian'. Kebahagiaan dan penderitaan...bergantung pada kita. Kita yang mencorakkan perjalanan alam rumahtangga kita. Yang penting... SABAR dengan setiap dugaan yang datang.




Buat teman serumah, teman sebantal, teman bermesra, teman bergaduh, teman bermasam muka, teman menangis, my best friend dan SUAMI, Happy 8th Wedding Anniversary.


'GROING OLD WITH YOU IS THE BEST THING I COULD EVER DREAM OF. SO, I WILL CONTINUE TO GATHER ALL MY STRENGHT TO LOVE YOU. HOPE OUR RELATIONSHIP WILL BE FOREVER TILL JANNAH, IN SHAA ALLAH...Jika dengan IzinNYA'


Buatmu suami, maaf jika aku tak sempurna di matamu. Maaf di atas segala kelemahan dan kekhilafan sepanjang menjadi zaujah mu.


Note: Touching plak dgn entru sendiri :-(

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

26 comments

  1. happy anniversary....wahhh kejap je dah 8 tahun kan

    ReplyDelete
  2. semoga berpanjangan hingga ke syurga ;)

    ReplyDelete
  3. SEMOGA KEKAL BAHAGIAN HINGGA KE AKHIR HAYAT..

    ReplyDelete
  4. Takmooolah sedih2 happy anniversary.. Moga berkekalan yer... Comeyylah fiza mcm muka isma penyanyi tu pulak yg kakak tomok tu.. Cute jer...

    ReplyDelete
  5. Salam K.FIza..

    wah..dah 8 tahun olss...
    alhamdulillah..semoga ijab kabul & kebahagiaan sekeluarga hingga ke jannah :)
    tahniah & happy anniversary kak fiza & en suami

    ReplyDelete
  6. happy annivervary fiza.. semoga perkahwinan yg dibina berkekalan bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun perkahwinan yang bahagia... moga kekal selamanya...
    jangan touchingl3....

    ReplyDelete
  8. Tahniah Fieza.. moga berkekalan ke Jannah... moga bertambah bahgia disamping anak2 tersayang..

    ReplyDelete
  9. dah 8 tahun? waaa...lamanya nok. amie ni baru nak masuk 5 thn depan tau. moga bahagia hingga ke syurga fiza dan suami..hepi anniversaryyyy

    ReplyDelete
  10. fiza... happy anniversary. tersentuh plak baca kata2 awk ni. huhu.. semoga bahagia ke syurga. insyaAllah.

    ReplyDelete
  11. Hepi anniversary yg ke 8 buat Fiza dan suami.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. .8 tahun tu mmg satu usia yg panjang.. semoga Fiza&Husband berkekalan hingga hujung nyawa bersama anak2 tercinta.. Happy Anniversary :))

    ReplyDelete
  13. Happy Anniversary!!! 8 tahun tu adlaah tempoh yang panjang, tahniah u guys.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah, semoga fiza dan keluarga sentiasa diberktiNya

    ReplyDelete
  15. alhamsulillah..
    tahniah ye..
    & selamat myambut ulangtahun pkahwinan .
    semoga ikatan ni akan terus kekal bahagia hinga ke jannah,,

    dala pphubungan suamisteri biasalah ada masa selisih faham..ada msa sedih..ada masa gembira.. walauapon, itulah asam garam kehidupan rmh tangga .kalo xde smua rasa tu x perfect juga...

    ReplyDelete
  16. happy anniversary, moga kekal hingga Jannah.
    Cantik ko gambar kawin tu, nampak lain muka :)

    ReplyDelete
  17. tahniah, moga kekal hingga ke jannah ye

    ReplyDelete
  18. selamat ulangtahun perkahwinan, enjoy ur marriage life, semoga berbahagia sampai ke syurga!

    ReplyDelete
  19. Tahniah..moga kekal ke jannah....

    ReplyDelete
  20. happy anniversary,dear..wah,sama tarikh dengan IbuNoey la..;)

    ReplyDelete
  21. Happy anniversary fiza..!! moga kekal hingga ke syurga... tengok muka hubby fiza, terbayang anak solehah fiza tu.. ikut muka abah dia :-)

    ReplyDelete
  22. Happy anniversary! Semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga ke jannah.. Amin.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive