Big Bad Wolf Book Sale 2013!!!

Tuesday, December 03, 2013



The world's BIGGEST book sale returns to the Klang Valley with 230 NON-STOP HOURS of book shopping! We'll be open round the clock to offer 3 MILLION books at 75%-95% off retail price. Countless treasures are waiting - no hearty of the Big Bad Wolf should miss out!

Big Bad Wolf kembali mengganas lagi. Nampak tak...nampak tak...open 24 hours uols. Jangan habiskan duit gaji dulu. Simpan spare untuk beli buku², especially buku untuk anak². Malay books pon ada juga. Last year terlepas peluang nak pergi. Tapi tahun ni tak nak ketinggalan lagi. Harus pergi ni. 

Note: Alhamdulilllah...cuaca baik jer hari ni. 




You Might Also Like

16 comments

  1. wah..dasat..i je takde masa and takde duit nak pergi..hahaha..

    ReplyDelete
  2. Fiza, kami dah plan dari 3 bulan lepas. Hahahahah~

    ReplyDelete
  3. Memang tertunggu-tunggu Big Bad Wolf booksale ni. Tahun2 before ni tak pernah pergi sebab blaja kat Batu Pahat kan. Now dah stay KL, mmg takkan lepas peluang la :)

    ReplyDelete
  4. BAGUS.. SESUNGGUHNYA MEMBACA JAMBATAN ILMU..

    ReplyDelete
  5. terbaik ni..last aku G 2011..macam nak G...kena tgk keadaan dolu..buku syawal pon ada nak beli jugak ni,..

    ReplyDelete
  6. ni yang tak syoknye. sebab die tak buat kat jb.

    ReplyDelete
  7. Kalaulah dekat dgn tempat kakak pasti kakak nak pergi juga Fiza.
    Untunglah org yg dekat-dekat sana. Betul-betul sale kalau sampai ada 95% discount tu.

    ReplyDelete
  8. sale hujung tahun...bestnya dapat pergi

    ReplyDelete
  9. serius? bukak 24 jam> macam best je..

    ReplyDelete
  10. Menimbun buku yang dibeli tahun lalu sampai la ni masih tak habis baca lagi. Punyalah tolak ketepi minat yang satu ini demi perkara lain. Selalunya saya pesan kawan untuk tolong belikan kerana tak cukup kudrat nak pergi dgn anak-anak. Nak pergi sendiri, definitely suami tak benarkan apatah lagi kalau ada niat nak keluar rumah awal pagi! Sure gempak juga this time kan!

    ReplyDelete
  11. mesti banyak sales tue kan. mesti rambang mata

    ReplyDelete
  12. ala time sy blk kg tu.ngam ngam sy bertolak blk.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive