CINTA HATI yang......

Thursday, December 19, 2013


Tak mesra camera dan yang susah betul nak amik gambar kalau bertiga.

Ini lah dia. 3 beradik...ImanQahirahQhalif. Abaikanlah anak dara ku yang seksi itu. Abang dengan adik dah sopan. Dapat kat anak dara ni, boleh plak dia bukak butang baju. Panas katanya. Haishhhh...kakak...kakak...


Memang susah nak amik gambar dorang dalam keadaan yang bersedia. Aku tengok anak orang senang jer nak bergambar. Ni kang bila sorang dah pandang camera, yang lagi 2 orang tu plak tak ready. Bila yang lagi dua orang ni dah ready, yang sorang ni plak gerak. Bila semua dah ready, tangan ibu plak gigil...hehehe...Nak buat photo shot kat studio, ntah bila lah.

Note: Kenyang buah hari ni sebab ada pesta buah kat office ☺



You Might Also Like

45 comments

  1. anti camera ni..kikikikik..tp nampak happening dalam gamba candid ni

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahaha...sengih2 daku tgk gambo ni zee.

      Delete
  3. hahhahahaa budak2 Fiza... memang mcm tu.. tapi kalau buat photoshoot ok jg sebab candid2.. mesti cute diorang bertiga :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah zaza. teringin sgt nak buat photoshoot.

      Delete
  4. budak2 macam tuh la , ada ketika memang susah nak ambil gambar mereka...hoho

    ReplyDelete
  5. Saya skrg ni nak amik gmbr luth pon dah payah sebab duduk tak diam. Kalo 3 macam fiza maka saya boleh faham la kesusahan tu. heheh.

    ReplyDelete
  6. comelll...samala..takde cannya nk tgkp gmbr elok2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah amie. Memang susah lah nak amik yg elok2 nyer.

      Delete
  7. tupasal gambar budak2 ni byk yg candid je...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah msred. Memang banyak gambar candid ☺☺

      Delete
  8. alolo.. comel-comelnya. mmg betul kan susah nak amik gambar sume nanti ada yg tak pandang kamera la, ada yg gerak2 la.. sweet je tengok.

    ReplyDelete
  9. Takpelah yang penting tetap comel..hehe

    ReplyDelete
  10. Heheheheh...pic plg atas tu, mmg comel. Comel sgt2!!! Gerammm!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukang amik nya pon geram ngan dorang fara ☺

      Delete
  11. hihi. baru ada kenangan giteww.. cekci la kakak.

    ReplyDelete
  12. biasa anak2,., mcm2 aksi dan ragam...

    ReplyDelete
  13. o aloh..susahnya la hai..baru 3 orang tu..orang lain sampai 6,7 berderetan anak kecik camne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah CM. Klo lebih dari ni mau kena usung photographer ☺

      Delete
  14. comel jer dia orang tu.....tapi posing macam tu kadang2 lebih menarik....

    ReplyDelete
  15. Samalah Noks dengan Damia...langsung tak mesra kamera...tu pasal gambar abang2nya yang banyak aku tempek kat blog....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...Sian damia sbb byk gambar abg2 dia kat dlm blog.

      Delete
  16. kakak cekciii..mcm anak ema..si kakak tak berbaju bila tidur...adik pula berbaju panjang lagi...kadang-kadang marah juga..tak malu kat adik ke?....tapi dia bgtahu panas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ema...sama macam anak dara ni lah. Blh gang. Dia tido pon tak berbaju kekadang. Geram juga tau. Alasan dia samalah...panas.

      Delete
  17. Fiza... tunggulah setahun-dua lagi jgn kata posing, camera pun nanti mereka yg conquer. Mereka adik-beradik akan posing sama sendiri....

    ReplyDelete
  18. 3 3 orang tu mesti sorg yg spoil.hehe

    ReplyDelete
  19. cute sungguh...biasalah budak bila depan camera mmg susah la..

    ReplyDelete
  20. comelnya.. tunggu gambar bila dh remaja pula. hehe

    ReplyDelete
  21. salam k.fiza..

    hihi..dah mcm model kanak2..
    comel2 , kiut2, n kacak2.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive