Pesta Jom Makan Buah!!!

Thursday, December 19, 2013


Makan Buah-buahan tempatan yer. Ada yang ingat buah lain ker? Buah import ker...hahaha...


Smalam Sport Club ada buat perta Jom Makan Buah kat office nih. Kenyang buah aku smalam. Ada buah durian, rambutan dan manggis. Dah lama aku mengidam manggis. Akhirnya dapat jugak makan smalam. Licin habis semuanya. Semuanya hantu buah. Tak padan dengan batuk dan skit tekak. Bedal juga buah rambutan. Banyak juga aku makan. Sekali hamik ko...batuk tak hingat malam tadi dan di tambah pulak dengan sakit gigi melampau sampai aku tak der mood nak memasak malam tadi. Dasyat kat penangan sakit gigi. Maaf yer anak². Malam ni ibu masak sedap. Ker nak gi pasar malam...hehehehe...

Alhamdulillah...dengan adanya SHAKLEE SR Vita-C Plus *iklan jap, sakit tekak dan batuk² aku dah beransur pulih. 

Note: Alhamdulillah...dah 2 kali merasa bonus Shaklee ☺



You Might Also Like

22 comments

  1. kalau kenduri strawberry aku rasa tak kenyang kot Fiza..
    tapi kalau dapat durian tu kat aku memang aku sesah habis hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...makan buah sampai kenyang...byk tu...

    ReplyDelete
  3. hari tu ada baca kat blog kak nurul pasal pesta buah ni
    bestnya mulun buah noo

    ReplyDelete
  4. hehehe...pasar mlm la jwb nyer ni :)

    ReplyDelete
  5. Nyummm lamanya tak mkn manggis, rambutan dgn durian baru mkn kat kg baru ni

    ReplyDelete
  6. ALAMAK.. SEDAPNYA.. TAK PERNAH HADIRI PESTA MAKAN BUAH MACAM NI..

    ReplyDelete
  7. sedapnya manggis..sekali sekala pesta buah..

    ReplyDelete
  8. nak maggis nak manggis.. pos laaa :P

    ReplyDelete
  9. fiza, saya ni dah lama terliur nak makan buah2an tempatan ni tapi tak berani sbb biasanya lepas makan akan batuk dan demam. Tak sanggup nak hadap demam.

    ReplyDelete
  10. sedapnyeeeee .paling suka buah durian . hahahhaha

    ReplyDelete
  11. dapnya....dapnya...hri tu beli 2biji durian, yg elok yg buah kecik..yg besar tu langsung xsedap, dh masam.. sedehnya....

    ReplyDelete
  12. suka manggissss...adoi sedapnya. janji ubat jangan lupa ye fiza..huhu

    ReplyDelete
  13. Byknya buah..sya mau2..mnggis2..hehe

    ReplyDelete
  14. sedapnya kalay dpt makan manggis dgn durian tu.. nyum2

    p/s: akhir thn slalu buat mattel warehouse sale.. kt entry fisher price tu. hot wheels je xmasukkan

    ReplyDelete
  15. wah sedapnya... tgh duk tunggu durian gugur ni.. bln dpn balik kg lg sekali.. hihii

    ReplyDelete
  16. nikmatnya dpt mkn buah buahan tempatan kan.

    ReplyDelete
  17. wahh bestnya.. baik2 makan banyak2, silap2 perut x tahan jadi pesta ke tandas pulak esoknya hehee.. :D

    ReplyDelete
  18. salam k.fiza...
    ohoh..pesta makan.. best2.. cma baru je semalam 'pesta makan rambutan gading'
    sedapnye durianssss :)

    ReplyDelete
  19. Amboiiiii mcm2 buah ada. X brami sentuh rambutan. Sakit tekak dibuatnya.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive