JUBAH MUSLIMAH

Monday, January 13, 2014


Hari ni kita nak borak pasal produk. Produk Jubah Muslimah. Kalau sebelum ni kita tengok trend Jubah Muslimah hanya tertumpu pada colour² pastel dan juga hitam. Tapi kebanyakan nya hitam lah yang banyak kita jumpa kan. Cuma sejak kebelakangan ini trend Jubah Muslimah dah banyak berubah. Berubah mengikut peredaran zaman katakan.

Meh nak share ngan uols tentang Jubah Muslimah ni. Especially untuk penggemar Jubah Muslimah di luar sana yang masih mencari Jubah Muslimah yang menarik dan trendy. Uols mesti teruja bila melihatnya. Sebab apa? Meh jamu mata sket:

Cantik tak? Cantik kan

Macam² colour ada

Pilih jer nak pattern yang macam mana

Amacam??? Menarik, terbaik dan tertarik tak nak beli? Ada macam² gaya, corak dan berwarna warni. Tak perlu risau pasal size. Jubah Muslimah ni didatangkan dengan pelbagai saiz. Bermula dari size XXS hinggalah size XXXL. Tak ker menarik tu. Orang yang berbadan kecil sampai lah yang berbadan besar pon boleh beli. Dah tak perlu risau pasal size lagi dah.

Dan yang lebih menarik lagi, Jubah Muslimah ni datangnya dari pelbagai jenama dan harganya bermula dari serendah RM45.00 hinggalah RM450.00. Kalau dah cantik dan berkenan tu tak kira murah atau mahal kan.

Kalau uols nak tau lebih detail lagi dan juga nak tau rekaan² lain yang menarik, boleh layari JUBAH MUSLIMAH DI ZALORA…Beratus jenama, beribu gaya dan yang paling best, penghantaran dan pemulangan ke seluruh negara adalah percuma. Selamat mencuci mata dan jangan lupa cuci poket sekali yer. 

Note: Nak cuci mata tgk jubah juga ☺☺


You Might Also Like

18 comments

  1. cantik-cantik jubahnya kan fiza

    ReplyDelete
  2. akak punya koleksi jubah semua kaler itam & ijau tekois jaa...hik!hik!hik!...

    ReplyDelete
  3. Takpenah plak tgk jubah kt zalora

    Ehem ehem :)

    ReplyDelete
  4. nie baru windows shopping... guna windows computer shopping... ekeke....

    ReplyDelete
  5. Aha, bab ajak-ajak shopping ni memang I like! :)

    Selalu juga dok menongkat dagu tengok barang-barang kat Zalora. Eh, memang tak kuat iman. Tak boleh tahan godaan. Beriya-iya menahan jari jemari ni daripada barang-barang tu masuk ke dalam wishlist dan proceed ke payment :)

    ReplyDelete
  6. Jubh byk patern dh zmn skrg ni... Cuma kna tgk jga jins kain sbb de jnis melekat...

    ReplyDelete
  7. SEPATUTNYA MODEL TU KENA PAKAI TUDUNG.. BARULAH MUSLIMAH SEJATI.. :)

    ReplyDelete
  8. belum pernah shopping online di sini lagi, nanti boleh cuci mata ;)

    ReplyDelete
  9. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. teringin nk berjubah...tp inci xseberapa...kalau beli baju raya siap jer...manjang kena potong...huuhuh

    ReplyDelete
  11. IM sekarang kalau nak ke kenduri memang jubah jd pilihan sampai ayah suruh pakai baju kurung pulak. hehe

    ReplyDelete
  12. salam k.fiza..
    cantik jubahnya..
    tp kalu cma pakai mesti singkat.. huhu... baju kurung larat lagi nk beli on9...

    ReplyDelete
  13. wahh..menarik,tertarik di buatnya..
    teringin juga nak mencuci poket fiza :)..takut ye juga nak beli secara online hehe :)
    ermm..nampak gayanya cuci mata je lah jawabnya hehe..

    ReplyDelete
  14. zalora ni, saya dah tgk, tpi size dia walaupun xl kecik gak. huhu.. sedih rase. banyak yg cantik2 kat zalora.

    ReplyDelete
  15. cantik2 la jubah ni.. xpernah pakai lg sebenarnya sbb selalu jumpa saiz yg besar2 je

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive