Serigala Besar yang Jahat Datang Lagi!!!!

Wednesday, January 29, 2014


Datang kali ni siap bawa bola api besar lagi. Memang dasyat serigala ni uols. Kalau siapa yang minat serigala ni, boleh datang terjah sini:


BIG BAD WOLF FIREBALL BOOK SALE. Memang ramai peminat serigala ni khenn. Termasuk lah aku. Tapi memang keji lah. Suka buat sale time orang dah kehabisan gaji tau. Memang serigala yang jahat. Buatlah time orang tengah dapat gaji ker...baru dapat bonus ker...baru dapat duit saham ker...best sikit nak shopping...haaisshhhh...

Banyak discount tu. Rugi kalau tak pergi. Macam² jenis buku ada. Masa gi BBW last year pon tak puas lagi membeli. Cissss...serigala ni dah macam memanggil² jer suruh pergi. Siapa yang tak pernah terjah lagi inilah masanya. Memang best sebab buku murah².

Sekian pesanan khidmat masyarakat dari saya. Kbai!!!

Note: Kena spare duit gaji sket ni. Mana tau kalau pergi kan ☺

You Might Also Like

22 comments

  1. besar besaran ni... tak sampai lah kesini...

    ReplyDelete
  2. wow bestnyer ada lg, thn lps pg mmg best sgt2 :)

    jalan kt mines tu x pyh ckplah jem dia, dgn xda parking bagai..

    btw, salam kenal kak :)

    ReplyDelete
  3. best kalau bawa anak2 sekali... bagi diorang pilih apa yg diorang nak kan..

    ReplyDelete
  4. awka, buku2 melayu macam buku2 agama ada tak? Nnt kalau awak pegi, tolong surver harga buku Rasulullah is my doctor. Kalauuuuu pegi la ye. Heheh.

    ReplyDelete
  5. memg sgt kejisssss...lajak laaa sampai ke 25hb keee...bleh laa terjah...hahahaha..

    ReplyDelete
  6. aduhhh..jeles lagi... pesta buku kan Fiza... kat sini ni hairan lah... jarang sgt ada pesta buku ni..tensen....
    hihik.. bila budjet dah kurang, mampu tengok je lah ye...hihik:)

    ReplyDelete
  7. alhai ,,mcm nakpergi . tp mesti borong buku bnyak gler .. huhu

    ReplyDelete
  8. haah banyaknya diskaun dia kan fiza,
    tapi akak tetap takleh pergi..huu

    ReplyDelete
  9. salam k.fiza..

    oo..jualan buku BBWF.. cma tak pernah pegi lagi..huhu

    ReplyDelete
  10. Hehe....asyik datang jer serigala tu...OKje dahlah kurang suka membaca hehe

    ReplyDelete
  11. adoi buat la lama sikit..ni abis time 2 hari B4 gaji ni

    ReplyDelete
  12. ada lagi ekk.. aritu terlepas lak.. ye le taim tengah bulan baru nak wat... kijam betul...

    ReplyDelete
  13. Wahh good news ni.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive