Ko dah kenapa ha!!!

Friday, March 14, 2014


Kejap ada kejap tak der. Dah macam chipsmore. Nak kena refresh banyak kali plak dah. Ada masa muncul, ada masa tak muncul² gak. Apa masalah ko ni ha??? Lately ni asyik bermasalah jer kann. 

Note: Luahan dipetang hari...hahaha...

You Might Also Like

25 comments

  1. lorrr aku ingatkan aku je yg bermasalah..
    ramai kata ada prob lately ni..
    aku rasa dah give-up td.. lama2 aku tutup. ni bukak balik muncul plak dia.. kongajor betul.. main2 plak dia. hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kongajor kan jah. Dari tadi aku bukak tutup..bukak tutup. Tadi ada, pastu dia lenyap balik. Tensi mak noks.

      Delete
  2. ingatkan fae je experiencing this prob tadi haha

    ReplyDelete
  3. sama..zee baru jer boleh bukak ni..

    ReplyDelete
  4. sy pon dari pagi tadi camtu... dah petang ni baru muncul...

    ReplyDelete
  5. ingatkan sy je kena camni.. memang asyik nak kena refresh je la

    ReplyDelete
  6. same la ngan anis nie..naik tension btl.. hadoii.. last2 tutup je trus..huhu

    ReplyDelete
  7. sama lah situasi kita, menyakitkan hati.. nak follow org pun tak boleh ni.. ape kes ntah ..

    ReplyDelete
  8. sy pun macam tu jugak....dah lama dah jadi cam ni...ntah sebab apa...kadang2 ok, kadang2 refresh byk kali pun tak jadi apa jgk...huhu

    ReplyDelete
  9. ha lupa nk gtau kak..ai ni smua blogspot ada problem.td petg bru elok

    ReplyDelete
  10. akak dah lama tak bw guna dashboard ni,
    geram grrr

    ReplyDelete
  11. mmg masalah . dah ramai blogger yg kena ...

    ReplyDelete
  12. saje nk wat fiza tensi tu haha

    ReplyDelete
  13. SAYA PUNYA SIANG TADI CAMTU JUGA.. SEKARANG DAH OK..

    ReplyDelete
  14. Fiza pun kekadang hadapi benda yang sama... Main chipmore pulak dia.

    ReplyDelete
  15. selalu jadi kat aku juga noks......nak refresh banyak kali..huhu

    ReplyDelete
  16. Memg.biadap nih kak.fiza..hahaha..bikin panas je

    ReplyDelete
  17. Macam chipsmore...sabo jer laaah..hihi

    ReplyDelete
  18. saya xbuka so tak tahu apa yg terjadi

    ReplyDelete
  19. dah berjaya solve ke blum masalah ni?

    ReplyDelete
  20. salam k.fiza..

    huhu lately ni blogspot buat hal..
    *berjerebu" hagaknye.. :p

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive