UNFOLLOW!!!

Tuesday, March 04, 2014


Why? why? Apa salah aku?...hahahaha...Tapi aku tak der lah macam Patrick yang frust ni. Aku perasan ada yang unfollow blog suka suki ni. Tak kisah pon. Nak follow...follow lah. Tak follow pon tak per, tak der paksaan pon. 

Mungkin dia unfollow sebab aku tak terjah blog dia. Atau pon aku tak follow dia balik. Atau dia tak suka blog aku nih. Dan apa² sajalah labu. Biasalah...kekadang terlepas pandang. Tak sempat nak terjah dan komen. Follower banyak tu hanya satu kelebihan. Yang aku pentingkan adalah KOMEN. KOMEN² DARIMU BEGITU BERHARGA BUATKU...ahakssss...


Buat kamu...kamu...dan kamu semua. Ikhlas dari hati sanubari ku ini. Mekasih sebab sudi follow blog tak seberapa nih. Smoga ikantan kita di alam maya ni kekal selamanya dan alangkan bestnya kalau dapat di sambung hingga ke alam nyata kannn. Siapa gi Sepetang Bersama Blogger (SBB)? Smoga tak der halangan aku nak kesana minggu ni...in shaa allah.

Note: Alhamdulillah...Pagi tadi Bangi hujan lebat. 



You Might Also Like

47 comments

  1. Kite pun penah kene camtu gak
    Apa2pun tq jugak sbb sudi folo kite (ada kan? Adakan? :p)
    Seronol dpt kawan ngan fiza :)

    ReplyDelete
  2. salam fiza , semoga ukhuwah sentiasa terjalin melalui komen2 bernas..t.kasih.

    ReplyDelete
  3. ade ke butang unfollow??hahah.. anis xtau pon ade unfollow.. follow je semua yg nak anis follow walaupon kdg2 ade yg xjujur..kate dh follow anis tp xde pon.. mcm2 ragam la org nie..tp xpela.. yg pnting kite mnaip kat blog nie..huhu.. blog sis oke je.. bak kate mei mei upin ipin tu.. sy suka! sy suka! sy suka! ^__^

    ReplyDelete
  4. heheheh ...
    macaman nk unfollow?

    ReplyDelete
  5. ada lak gitu ekk... tapi kalau follow pun x de ape2 efeks pun... tak paham ngan sesetengah org ni...

    ReplyDelete
  6. saya tak join jugak sepetang bersama blogger tu.. sure best jumpa blogger gleme2..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak, hehe tahu takpe. komen tu lebih berharga daripada jumlah followers kan. hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
  8. sy kdg2 prasan jugak org unfollow blog sy tp mls nk mik tau.hehehe

    ReplyDelete
  9. biasalah tu adat dunia blogger..nak follow atau unfollow , kengkadang kita plak terpikir apa dosa aku khen.. . abaikan je..

    ReplyDelete
  10. orang xsudi..xpe..ada orang lain yg masih sudi follow...

    ReplyDelete
  11. Yg pasti bukan saya kannnnn?? Hihihihi....
    Dia tersilap unfollow agaknya tu... (^^,)

    ReplyDelete
  12. salam k.fiza...

    samalah..kat sunway ni pun hujan.. kuyup seluar den.. hihi..
    kak..follower ramai pun tak guna kalau reader tak der.. kan3..

    cma pun dah biasa di unfollow.. hihih.. :)

    ReplyDelete
  13. Yelah Fiza... semua ini bukan satu paksaan pun..
    Ikut suka hati masing-masinglah...

    ReplyDelete
  14. sama-sama..hehee cantek blog depa.. :D

    ReplyDelete
  15. beb, ikantan tu menatang apa..sejenis bunga kantan kaa...bahahahaha...

    alaaa, ignore jee org camtu...at least ko followers ramai..haku?..tsstttt!!!...haku x pentingkan keramaian followers itu sendiri..janji, korang rajin komen jee..xmo laa jd silent reader..sedey tau..penat menaip, xde yg nak mengomen...walhal, haku laa org yg rajin mengomen kat umah korang...

    ReplyDelete
  16. ehh jemah stay follow blog ni..best pe kan

    ReplyDelete
  17. In Shaa Allah selagi ada daya, KA follow terus,.. nuffnang for u !

    ReplyDelete
  18. Bersangka baik sajalah...mungkin tersilap klik kot, xperasan ter unfollow.
    Dah popular dah ni, lebih seribu follower tu! :)

    ReplyDelete
  19. Tak pe lah Fiza ..unfollow pun.. tak rugi apa2 pun...kan Bunda ada ...Bunda pun baru follow Fiza kan...

    ReplyDelete
  20. sama la...mekasih sebab sudi jd pengomen kat blog saya yg dua posen tu.

    ReplyDelete
  21. rajin sungguh nak unfollow..cemana ye nak unfollow??..kalau saya tak suka satu2 blog tu biar je la.tak payah pi blog dia dah.nak unfollow payah la..mesti rajin sangt orang yang unfollow tu

    ReplyDelete
  22. uiss aq lupa la dah follow ker belum! hehe
    yup sama la..kurang follower no hal but if kurang orang komen ralat jugak..hehe
    aq pon hargai sangat setiap komen2 dari rakan alam maya..walau pon tak penah bersua..but still mesra..:)

    ReplyDelete
  23. hehehe kadang2 tak sempat nak terjah2 blog followers.. sorry sangat kepada mereka

    ReplyDelete
  24. dapat juga blogwalking sini lagi :)
    maaf ganggu :)
    jom ke blog syira and join Giveaway 2014 by Syira Lokman ^_^

    HADIAH HEBAT !
    Bloglist, Tudung, Topup, Lukisan, Keychain dan percuma Domain dot com
    Hadiah Misteri untuk TOP REFERRAL juga! :) tq

    ReplyDelete
  25. FOLLOWERS SAYA ADA BERATUS JUGAK.. MEMANG TAK LARAT LE KALAU NAK TERJAH SATU PERSATU..

    ReplyDelete
  26. biar la mereka...yg penting kite adalah diri kite.....ecewah! heheheeheh

    ReplyDelete
  27. bestnya gi jumpa kawan2 blogger,
    :)

    ReplyDelete
  28. Nyah.. kadang2 ada yg tutup blog.. tu yang ko nampak kurang follower ko..
    aku noticed gak tu..

    ReplyDelete
  29. sejak aku dah jarang BW ni nok, aku punya followers pun menyusut, ramai jugak yang unfollow...hahaha...

    nak buat mcm mana kan, kita tak paksa pun dorang follow...

    ReplyDelete
  30. hahaha..macam macam...
    saya pulak, tak pernah check siapa yg unfollow..

    ReplyDelete
  31. biarlah dia fiza, kita tak boleh nk puaskan hati semua org kan huhu, nnti aju wassup fiza ye, kita together gether

    ReplyDelete
  32. Biasalah Fiza... Susah nak cari manusia berjiwa ikhlas dah sekarang even dunia nyata sekalipun.

    ReplyDelete
  33. mcm best je SBB tu? tp saya xdpt la nak join..udah la tak kenai sape2..jauh plk tu...pyh dgn anak kecik lg... :(

    ReplyDelete
  34. Sama2 noks... :D
    Best lah kamu dapat pegi SBB tu kan....kami kat sabah ni tengok dari jauh je lah....huhu

    ReplyDelete
  35. sy pun xpernah perasan kalo ada org unfollow...xpelah biarlah..mayb tulisan kita dh xmenarik..

    ReplyDelete
  36. lor ya ka..btw aku still follow tau......sharing is caring kan..heh

    ReplyDelete
  37. Okje tak pernah perasan pun kalau ada org unfollow fiza....hehe...teruk sungguh makcik nikan hehe...

    ReplyDelete
  38. Biasalah tu Fiza..ada suks ada x suka..Perasan jg ada yg unfollow blog sy tp mls nk cek

    ReplyDelete
  39. kira jarangggggg sangat tengok kotak follower tue hihihihi

    ReplyDelete
  40. sy xpernah nak unfollow2.. biarkan je..orang xterjah, kita diam2 je la..hehe

    ReplyDelete
  41. bukan akak..bukan akak..hehehe...akak suka baca citer fiza,tp tu la kalu membizikan diri tu tak sempat nak menyinggah..mahap ye...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive