WW #43: Menuju Puncak

Wednesday, March 05, 2014



Aktiviti hujung minggu 3 beradik. Macam ni lah bila terperap kat umah. Si abang ngan kakak tu aku tak risau sangat. Tapi si adik nih...kerusi, meja, katil, rak tv suma dipanjatnya. Ni plak dah berani panjat tinggi². Sebelum ni tak pernah tinggi sampai menuju puncak macam tu. Nak fengsan aku tengok. Tapi iols standby kat belakang yerp uols. Jangan kata iols buat tak tau bila anak panjat tinggi² macam ni. Siapa tak sayang anak kannnn. Better safe than never. Mesti penangan wall climbing. Nanti kita gi wall climbing yer anak². Panjat lah puas². 

Erkkkkk...WW ker ni? Panjang berjela plak citer...ekekeke...

Note: Get well soon to my dear hubby. Demam on and off nak masuk 5 hari dah. Risau lah plak. Skang kan musim penyakit. Hari ni nak buat blood test. Smoga dipermudahkan olehNYA. Harap² tak der apa yang serious. 


You Might Also Like

34 comments

  1. dasyat betul kan mereka..hehehe...get well soon to your hubby fiza...mmg skrg nie mmg tgh musim penyakit..

    ReplyDelete
  2. nanti ajak ramai2 panjat gunong kinabalu ye makk.,ahHKs

    ReplyDelete
  3. lama dh tu demamnya.. Moga tkde apa yg serius.. Moga cepat smbuh.

    Anak2 dh gian nak wall climbing lagi la tu hihihi

    ReplyDelete
  4. letakkan tilam or toto sekali kat bawah tu..hahahah..senang skit kalo jatuh pon tak sakit dorang..

    ReplyDelete
  5. hamboihhh..kurang tinggi tu kak..

    ReplyDelete
  6. takut pulak tgk diorg pnjat gini, cpt kak kena bwk g climbing nie..

    ReplyDelete
  7. hehe menuju puncak gemilang la ya..lucu tul bebudak ni kasi mom dia terjerit2 je

    ReplyDelete
  8. amboi anak2 semua nk jadi super hero tu.. GWS to en hubby yer .. & take care too

    ReplyDelete
  9. assalam...jaga diri n kesihatan baik2 ya...sbb famili bergantung dgn kekuatan fiza sekarang...kalau fiza juga tumbang tentu masalah besar..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak fiza. wahh main panjat-panjat ye depa ni... hehee stunt ~~~

    ReplyDelete
  11. hahahaaaa ... anak buah saya buat lagu tuh . grill tingkap , pintu , semua mrk try . mamanya standby jer tgk .

    ReplyDelete
  12. haha...tak dapat keluar rumah, panjat tingkap tengok kawan2 main kat luar...kot2 ibu kesian nak lepas keluar...

    strategi tu...akai jalan..

    ReplyDelete
  13. Kalau dah abang dgn kakak panjat mestilah adik pun nak tunjuk bakat juga Fiza hihi..
    Betullah kena jaga takut juga terjatuh..

    ReplyDelete
  14. hahahaha aku mmg tak boleh tengok gambar ni.. mst nak gelak besau..
    all the best yer adik2 hahahhahaha..
    Moga laki ko cepat baik yer noqs ;)

    ReplyDelete
  15. amboi...puncak sungguh ni...sabo jela
    skang ni musim demm kak..moga hubby akak cpt smbuh

    ReplyDelete
  16. diaorg ni tatau bahaya... redah je semua...hheee...kita je seram tengok

    ReplyDelete
  17. hihii...suka adik beradik ni memanjat...kena alert sikit kat adik lah kan..takut jatuh...
    moga hubby Fiza cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  18. oooooit tinggitu.. menuju puncak...

    ReplyDelete
  19. Hahahahahahahahha cumel okeeeehhhh!!!

    ReplyDelete
  20. hope that like the plague yer fiza,moge hubby muh cepat baik :)

    wah terror depa semua bab panjat memanjat ni..dah sampai kemuncak gamaknyer :)
    ni kalau pi climbing kompom first sampai dulu hehe..

    ReplyDelete
  21. amboiiii.. kemain tinggi lagi yer~
    anak2 zura pon rajin gak panjat2 grill cam tuh.
    selalunye tgh skodeng anjing untie belakang rumah lah.. hehehe

    ReplyDelete
  22. betul la kene bwk pegi wall climb tu

    ReplyDelete
  23. kecik2 dulu saya pun suka main panjat2 plak...rasa seronok plak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. betul tu kena check betul2...

    ReplyDelete
  25. omg..ingtkan ank aku je nok..rupanya ank ko gak..sabaq ja la..anak2 aku pun sama suka panjat grill..aku la tukang nk sambutnya..huhuhu..

    ReplyDelete
  26. Ini aktiviti biasa tengok kalau bebudak baye anak awak tu Fiza...selagi tak sampai puncak mmg tak turun ...hehe

    ReplyDelete
  27. hahahahaha...tinggi nyer...kalau noe dah menjerit tu....elok g bawak wall climbing tu

    ReplyDelete
  28. hahahahha...comelnya anak2 fiza.. kenangan manis ni.

    ReplyDelete
  29. bagus. petanda anak sihat dan aktif. hehehe...

    ReplyDelete
  30. tu diaaa...tiga2 memanjat..ehehehe, pening la kepala ibu ye

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive