Bila SEL² SEDANG BERHUBUNG | Part 2

Thursday, April 03, 2014

Mari kita berkarya di atas kertas.


Memasing kusyuk berimaginasi di atas sehelai kertas. Tak menahan tengok si kecik nan sorang tu. Siapa lagi kalau bukan Iman Qhalif. Beriya ko kan dik.


Haippppp...apa tiru² ni...hahaha...Masa ni kat umah PIL, Gombak. Kalau sorang dapat kertas dan pensil, yang lagi dua orang budak tu pon kena ada jugak. Nanti berebut². Erk....baru perasan. Kimi ngan Qahirah right handed. Qhalif left handed. Kidal kah kamu dik? 


Note: Sangat² down dan sedih. Kalau bukan rezeku ku, redha kan lah aku. Mungkin ada rezeki yang lebih besar lagi kan....In shaa allah....Think positive.





You Might Also Like

30 comments

  1. mereka akan jadi lebih pandai la kan...hehehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... sejuk mata memandang.. :) :)

    ReplyDelete
  3. hahah..sempat lagi meniru tu..nak kena denda nih..

    ReplyDelete
  4. salam k.fiza..

    eheh..khusyuk benor tiga2 ni..alhamdulillah..bagus.. :)

    ReplyDelete
  5. adik nak tiru ye hehehe...seronok kn Fiza tengok budak2 ni..

    sabar ya Fiza..In Sha Allah pasti ada yg lebih baik lg..

    ReplyDelete
  6. amin..mgkn ade rezeki lain utk mu..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak fiza, alahaiii comelnya tengok anak2 camni.. hehee singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  8. seronok tengok diorang..teringat zaman kita melepak macamni dgn member-member masa kecik dulu

    ReplyDelete
  9. aah kidal ek qhalif? hi-5 ngan ciknad! :)

    nape sedih ni..? sabar byk2 k...

    ReplyDelete
  10. cute je budak2 ni yer... apapun kena redha & bersabar yer FIza... clik2 nuffnang utk mu x 2

    ReplyDelete
  11. Qhalif boleh geng dgn achik kira hihihihi

    ReplyDelete
  12. salam pagi suka tengok anak2 fiza rajin belajar...sel2 yg cergas mmg aktif berhubung...bersabarlah mnghadapi apa saja ujiannya fiza..

    ReplyDelete
  13. On of the best way to keep our child busy. Bagi kertas, bg pensil, settle! hehe

    ReplyDelete
  14. Beria2 sikecik tu ye...okay lah tu..asalkan mahu join sekali...apa hasilnya tak kisah lah..

    ReplyDelete
  15. pandai qahirah pegang pensil kan...si syawal tu bila ajr sekali gaya dier jugak yg dier puas menulis..alahai....

    ReplyDelete
  16. Anak-anak kidal ni special sikit sebab selalunya dia lebih kreatif berbanding kanak-kanak lain. Lagipun, banyak pemimpin dunia dan selebriti di dunia ini adalah dikalangan orang bertangan kiri. Misalnya presiden US seperti JF Kennedy dan Obama adalah insan kidal.

    Cuma downsidenya, orang kidal terpaksa menyesuaikan diri dengan peralatan-peralatan kerana kebanyakan peralatan direka untuk kegunaan orang tangan kanan.

    ReplyDelete
  17. ini yg bagus bila ada abang dgn kakak yg rajin belajar, adik mesti akan ikut.

    ReplyDelete
  18. hehehe comel tgk depa.. belajar rajin2 tau..=D

    ReplyDelete
  19. amboi rajin dia buta kerja masing-masing :)

    ReplyDelete
  20. biasanya kidal kreatif... kemain sepakat memasing...

    ReplyDelete
  21. Cara si adik tuh klaka...mcm nk meniru dlm exam..hahaha

    ReplyDelete
  22. abg n kakak rajin.adik pon join.hihi
    alhamdulillah

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive