NUFFNANG...Kenapa seksi sangat Iklan nih???

Wednesday, April 09, 2014

Gambar kecik sudahlah. Kalau tak puas tengok silalah klik untuk tumbesaran yer. Tapi aku dah brush. Bisul plak mata uols kalau tengok nanti...muahahaha...


Lately ni aku tengok makin kerap plak gambar² tak senunuh ni  kluar. Tanjat gegirl tengok tau bila bukak blog uols kluar gambar separa boleng. Macam² pattern gambar. Baik gambar pompuan maupon gambar lelaki. Sebab kat blog iols ni tak nampak plak gambar seksi meksi ni kluar. Sekali semalam terkeluar plak gambar macam nih....cissss....Tak suka lah.

Felisss lah. Tak nak lah kluar iklan² macam ni lagi. Buat sakit mata jer nengok. Nuffnang...tak kan tak peka dengan masalah ni kot. Silalah sensitive sket. 

Note:  Sakit kepala tak hilang lagi. Macam mana nak drive nih...huhuhu...ALhamdulillah, hujan lebat. Smoga air empangan naik lah hendaknya.



You Might Also Like

41 komen

  1. HEHE JGN BERTAMBAH SAKIT KEPALA UDAH LE

    ReplyDelete
  2. iklan kurus ke?biasanya kalau iklan nak kuruskan badan..selalu mcm tu....

    ReplyDelete
  3. eh de keluar erk kak..sy tak nampak lg iklan gini

    ReplyDelete
  4. SAYA PERNAH KENA.. LAGI DAHSYAT..

    ReplyDelete
  5. hantar la complaint tiket kat nuffnang akak..

    ReplyDelete
  6. ayooooo tak suka la tengok iklan camtu

    ReplyDelete
  7. ada ke?ade ke?sy tak pernaah tgk veria sgt pun iklan nuff ni.

    ReplyDelete
  8. iklan barang apa ni??macam tak de jumpa lagi kat blog saya..(padahalbelum jengah blog sendiri lagi)..

    ReplyDelete
  9. cube update balik survey kot...

    ReplyDelete
  10. alamak cannot good laa ini mcm kan...tapi ape boleh buat dah kite register ngan nuffnang kene tgk jek ape gambar dieorg nak boh kat iklan....

    ReplyDelete
  11. kak..xclear pun iklan gapo tue hehehehe

    ReplyDelete
  12. kena hantar tiket kat nuffnang nie,bagi peringatan...

    ReplyDelete
  13. mau tak tanjat gegirl camnii...huhu

    ReplyDelete
  14. sebab tu la yaya p buang iklan nuffnang..takut pulak..

    ReplyDelete
  15. Nasib baik belum pernah ada iklan lagu tu kat blog saya… Mungkin boleh hantar tiket kat nuffnang kot… tak nak siarkan iklan yg seksi cenggitu...

    ReplyDelete
  16. Hehe....cuci mata tu namanya Fiza ....

    ReplyDelete
  17. choyyyyy aku x perasan plak kat blog aku..
    nnt aku nk investigate

    ReplyDelete
  18. xperasan plak iklan ni
    sepatutnya pihak nuffnang kena lebih alert la sket kan..

    ReplyDelete
  19. xperasan plak iklan ni
    sepatutnya pihak nuffnang kena lebih alert la sket kan..

    ReplyDelete
  20. yeke ke fiza, dlm hp ni iklan niff tak kuar, aduyai xmolqh seksi2 ni

    ReplyDelete
  21. Tak pernah tengok pulok iklan ni kluar dimana blog... Tapi jangan ada muncul diblog saya dah le...

    ReplyDelete
  22. rasanya boleh antar tiket and antar kat nuffnang pasal ni. nanti dorang boleh setkan balik ur preferences.

    ReplyDelete
  23. dia mabuk terminum lebih penadol tak sis heeee sabar wahai hati

    ReplyDelete
  24. tak pernah lg tengok iklan sebegini

    ReplyDelete
  25. haha... cuba fiza check jenis iklan yg fiza setuju utk muncul kat blog awk tuh.. kot2 terambik yg.'mature' hehehe

    ReplyDelete
  26. Biasa iklan mcm ni under #axis. Iklan berhantu. Kadang2 dapat upah 2sen shja

    ReplyDelete
  27. tak perasan ler pulak... memang tak bestlerkan...

    ReplyDelete
  28. betullah... saya pun kekadang nampak jugak iklan yang gambornyer cukup tak senonoh... hihihi. lama tak dengar perkataan boleng tuh

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum kak, adoiyaii.. cepat2 email ke nuffnang. minta delete gambar porno ni. hehe singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
  30. uishhh... mmg sakit mata kalau nengok iklan seksi meksi ni. kalau anak2 kecik kita tgk camna? puas nak bersoal jawab

    ReplyDelete
  31. Oohhh.. Ade iklan x senunuh eh??
    x perasan plak setakat nih.. hehehe.

    iklan ape lah tu yer.

    ReplyDelete
  32. ada ye.. hehehe.. x sesuailah kan !

    ReplyDelete
  33. Belum nampak lg iklan ni pulak....huhu

    ReplyDelete
  34. ooo ader iklan gini yek tak perasan lak...ishhhish seksi meksi tu...

    ReplyDelete
  35. aamiin
    la tak pernah terserempak pulak..mmmm
    tak sepatutnya la kan

    ReplyDelete
  36. Ada ke... Jrg buka via lappy.. X nmpk la ada ke tak..

    ReplyDelete
  37. Mmg itulah yg meletihkan bila iklannya tak senonoh.. impaknya terkena kat kita juga sbg pemilik blog.. mmg memalukan...

    ReplyDelete
  38. salam k.fiza..

    huh.. xdpt lg iklan cenggini..

    ReplyDelete
  39. hahahaha...mesti kelip2 mata fiza tenok nyer...

    ReplyDelete
  40. ada ke iklan camni, xpernah nampak plak

    ReplyDelete
  41. tak penah nampak. iklan apa tu fiza?

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page