Photobooth @ UNIQLO!!

Monday, April 14, 2014



We had joy..we had fun at UNIQLO. Tapi ibu rasa macam nak fengsan sebab uruskan Iman Qhalif keseorangan. Birthday boy bad mood masa nak photobooth.


Kalau uols nak ber photobooth macam ni for FOC, silalah terjah UNIQLO. Yg nak cari baju raya untuk anak2 tu, boleh shopping kat UNIQLO sambil ber photobooth. Detail:


12-13 April (sat & sun): Fahrenheit 88 & 1Utama

19-20 April (sat & sun): Mid Valley & KL Sogo


For more information, boleh layari FB UNIQLO Malaysia page @ https://www.facebook.com/uniqlo.my


Cepatttt...baju2 kat UNIQLO memang cantik2, menarik, terbaik dan tertariklah :-)


Note: Nabtikan entry penuh nanti yerp.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

22 comments

  1. nampak cam best jer...teringin jgk nk pergi...tp apakan daya dalam pantang...huhuuh

    ReplyDelete
  2. jauh kot sis saya nak ke sana..hehee

    ReplyDelete
  3. wow... teruja mama tengok... tapi anak2 mama dah besar2

    ReplyDelete
  4. Bershopping dapat hadiah lagi... Pemasaran yg bijak dan menarik!

    ReplyDelete
  5. hari minggu jer ke...ingat leh bawa keluarga dr kelantan yg akan sampai esok ni...

    ReplyDelete
  6. kalau lah dekat...huhuhu.....

    ReplyDelete
  7. bestnya.. gambarnya pun dapat free ya?

    ReplyDelete
  8. ramai yang suka uniqloni yerk... best gak dapat bergambo di situkan...

    ReplyDelete
  9. wah bestnyer.. KA pun ada belikan along baju brand uniqlo ni terbaik... done nuffnag ye r

    ReplyDelete
  10. macam familiar dengan brand ni,
    brand baju yea fiza?
    bad mod pun dia tetap comey :)

    ReplyDelete
  11. wah FOC… kalau dekat, mmg sah2 saya dah terjah… hihihi

    ReplyDelete
  12. semuanya dekat2 pinjam anak sedara boleh tak.hihi

    ReplyDelete
  13. jenuh la ibu nak pujuk yer sayang.. xda mood ek.. :-)

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnyaaaa.. tatau pun ada menda nih

    ReplyDelete
  15. wah menarik sambil shopping siap boleh bergambar lagi tu

    ReplyDelete
  16. noe pun duk fikir2 nk beli baju anak2 ni...boleh la tengok2 tak uniqlo ni...sambil2 menabung tuk fiza :)

    ReplyDelete
  17. ok aku trlambat nk baca entry ni..
    nasib baik dah baca entry penuh td.. ;-)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive