Duit...Duit...Bertambahlah ko Duit

Friday, May 09, 2014

Kalau tak der usaha, macam mana nak bertambah kan.


Patah tumbuh hilang berganti konsepnya gittew. Habis jer BE (Buffered Earning) yang dah di credited, dapat BE baru lagi. Alhamdulillah...ada 3 BE yang tengah running. Stay lah lelama sikit yerp. Biar beranak pinak duit tu. Uolss pon pemurah kan. Kalau keluar iklan² tu, rajin² kan lah jari jemari tu untuk klik. Bagi penuh duit tabung dengan ucapan TERIMA KASIH tak terhingga.

  
Yang ni hasil CPC clicks dari uols yang sangat pemurah. Dan juga duit terkumpul hasil dari blogging. Dok situ dediam. Tunggu duit tu bertambah lagi baru nak cash out. Sikit² lama² jadi bukit kan. Gigih mak mengumpul noks. Blogger lain lagi banyak dapat wei. Bukan nak menunjuk, sekadar nak berkongsi. Ko nak tengok berapa lama aku kumpul duit ni? Meh tengok:


Last aku cash out bulan May 2013. Skang dah masuk bulan May 2014. Ko nampak tak...makan tahun aku kumpul duit tabung nih. Dah jumlah terkumpul hasil dari blogging adalah seperti gambar diatas. Alhamdulillah...nampak gak hasil blogging even berjaman nak tunggu duit tabung banyak. Uols jagan putus asa kalau duit nuffnang tu sikit jer. Macam aku cakap 'SIKIT² LAMA² JADI BUKIT'. Selamat mengumpul duit tabung lah yerp.

Apa² pon...THANK YOU NUFFNANG. Bila nak bagi Sponsored Post? Blogbuster Campaign iols tak reti nak buat...huhuhu...

Note: Lambat bersiaran. Mungkin lpas ni akan kurang berblog :-(



You Might Also Like

38 comments

  1. tahniah tahniah!
    ala nape dah kurang besiaran plak?
    sobs...

    ReplyDelete
  2. wah masyukkkkkkk tue akak.. betul tue sikit2 lama2 jadi bukit.. alaaaaaaaa jangan la kurang tulis kat blog kak..nanti rindu pulak..heeeeee =D

    ReplyDelete
  3. Amin ... semoga dimurahkan rezeki buat Fiza :)

    ReplyDelete
  4. banyaknya fiza...akak tag fiza..

    ReplyDelete
  5. Salam. Tq sangat for the sharing siap dengan amount! First time jumpa blog cenggini terus nak komen. Keep on writing dan tahniah ya... Hmmm...perjalanan saya jauhhhhhh lagi. :-)

    ReplyDelete
  6. wahhh banyak sungguh tu fiza...tahniah

    ReplyDelete
  7. Fiza ni dah best dpt imbuhan dari en nuffnang tetiba lepas ni nak kurangkan berblog pulak. Busy ye..

    ReplyDelete
  8. jemah ni pon berjaman jugak mengumpulkan...hahahha..alhamdulillah..rezeki tu

    ReplyDelete
  9. Banyaknya 2 tahun banyak tu .. kalau sy dah syukur sangat²...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah....
    adoiii macam2 nuffnang kasi email...satu pon tak sempat join...hehehhee semuanya kena time weekday..kita yg ada anak berketul2 ni weekday ka weekend ka tetap tak de masa..kekekkekek

    ReplyDelete
  11. wah..terus semangat nak tumpu pada blog lepas baca entry nih..jom kumpul duit banyak2..:)

    ReplyDelete
  12. ting,,ting,,, saya selamat beli meisn jahit dan aksesorinya sekali bagi nampak sikit hee.lain tolak untuk simpanan.

    ReplyDelete
  13. penyabar sungguh. haha. iols keluar je link cash out tu, tak tunggu apa dah.

    ReplyDelete
  14. Wah.. Dh byk dh income dia rupanya.. Hehe.. Salam jumaat..

    ReplyDelete
  15. Wahhh..meriah jugak tuh~
    memang kena rajin aktifkan blog.. baru laju sket jalan incomenye.
    siapa nak bagi saja2 camtuh kan~
    rezeki berblog.

    ReplyDelete
  16. sikit-sikit lama-lama jadi bukit.
    banyak juga earnings Nuffnang tu.
    Tahniah :)

    ReplyDelete
  17. fullamakkkk masyuk lah babe..
    aku bulan lepas ngan bulan ni 1 pn tak dapek.. siann
    tapi tak apa.. everytime aku dtg sini aku tlg klik yer ;)

    ReplyDelete
  18. Wahh rezeki... alhamdulillah. Tahniah Fiza, semoga sentiasa dimurahkan rezeki & terus berjaya... aamiin.. :) :)

    ReplyDelete
  19. byk tu Fiza.. ALhamdulillah rezeki berblog kan

    ReplyDelete
  20. Wah.. Best tu sis.. Wpun makan masa setahun..ada juga hasilnya. Newbie macam sy ni.. Ntah bila merasa.

    ReplyDelete
  21. wah tahniah...banyak rezeki tu..syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
  22. wahh seronok tgk dpt BE baru tetiap
    bulan, tahniah noks ;)

    ReplyDelete
  23. sis cmner nk wt cmni? ajar sy leh? lama da terpikir. tp x tau nk cri sumber cmner. sara_myba@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. Salam dik..akak baru join iklan nuffnang ni..mcm2 tak tahu lagi..boleh ke 3 iklan dalam 1 masa?

    Jom singgah blog saya http://hanipahghazali.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah.murah rezeki utk anak2 :)
    nak cash out ke hujung bln nti.hihi
    dh genap setahun tu.

    ReplyDelete
  26. Salam Fiza,

    noe ada tag fiza di sini http://alyadina.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-khirkhalid.html...kalau sudi join ler tp x paksa k...

    ReplyDelete
  27. hmm... makan taun jugak kan nak jadi banyak cam tu... masalahnya KN ni lepas bertahun2 pun tak banyak lagi... hehe... pepepun... usaha tangga kejayaan!
    Tahniah Fiza!

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah.. byknya rezeki akak.. hehehe. duit nuff tu syg nk guna. biar beranak pinak. klik ribena :)

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum...fiza,

    nice sharing ... perkongsian yang menarik... terima kasih.

    mselim3

    ReplyDelete
  30. salam K.FIza..

    uii...byknye.. hheheh... alhamdulilah..tahniah..semoga terberanak byk2 amaunyer tu..
    siap klik! :)

    ReplyDelete
  31. Murah rezeki ko noks....tahniah2

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah tahniah.. rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  33. walaupun setahun tapi tetap ada income kan..tahniah kak fiza

    ReplyDelete
  34. tahniah Fiza..alhamdulillah rezeki masuk lagi..sy blm lg chek nuff..

    ReplyDelete
  35. Ada yg kata nuffnag nie xleh peram lelama xtau la huu aikkk kenapa kena kurg berblog pulak sis????

    ReplyDelete
  36. rajin fiza kumpul.. saya takdanya nak kumpul, blh cashout, terus je tekan.. hihii

    ReplyDelete
  37. tunggu raya esok baru cash out...hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive