Hobi Baru ☺☺

Friday, May 30, 2014

Siapa yang tak suka main lego kan. Mak budak ni pon suka. Semalam gi pasar malam. Terjumpa plak Figura Lego ni. Sebelum ni ada gak jumpa, tapi tek teringin nak beli sebab dalam kotak. Tak tau bentuk and condition nya macam mana. Tapi smalam dorang ada buat display skali. Errkkkk...cute nya. Siap ada stand nya lagi. Aku mana boleh tengok benda² yang cute miut ni.

Terus offer kat kimi...'kimi nak tak? Pilih lah nak yang mana'. Pada hal ibu dia ni yang hover sebenarnya. Maklumlah...kecik² tak dapat menan macam ni. Nak beli lego tu mahal bebenor. Sekali si kimi cakap apa tau...'Alaaaa...nanti abah marah kalau kita beli menan'..ppfftttt...Aku reply...'Pilih jer lah. Cakap ngan abah ibu yang nak beli"...hahaha...

Balik tu terus pasang ko. Rasa macam nak buat koleksi plak. Macam² superheroes ada...Superman, Iron man, Barbie, Naruto dan macam² lagi lah. Nanti nak beli lagi. Nak buat koleksi...hehehe...

Note: Esok nak gi Melaka ☺☺




You Might Also Like

29 comments

  1. Hahaha.. itu "Koleksi Ibu" tuuu... kekeke... nak balas dendam yer fiza..

    ReplyDelete
  2. esok jadi pegi melaka?huhuhu..ai is tak dpt join :(

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza...mmg seronok kalau buat simpanan...:)

    ReplyDelete
  4. Anak akak jadi pengumpul tegar lego ni Fiza.. en suami marah juga.. sekejap jer main nya lepas tu bersepah.. tu yg tak tahan pergi pasar .. pastu jumpa benda ni... :)

    ReplyDelete
  5. bleh geng ngan zakwan :)
    bape rm jual kt psr mlm?
    kt gm klang 8 kotak rm20
    huhu!
    selamat berangkat ke kilang mamee! :)

    ReplyDelete
  6. Bagus kimi! mommy nya yg nak sebenarnya...hahahahhaa

    ReplyDelete
  7. anak anak saya pun suka lego jugak..mmg comel..

    ReplyDelete
  8. Bila mak budak minat benda2 camni ..alamak anaknyerr jgn mimpi la nak pinjan hahaha ..Nanti ader yg berebut anak beranak kan Fiza ..

    ReplyDelete
  9. gembirakan hati anak n ibu...oklah tu..

    ReplyDelete
  10. betullah , masa kecik2 tak merasa ... sekrg tumpang sekaki anak punya ... hehehee

    ReplyDelete
  11. laa mak dia yang lebey
    tapi akak pun kekadang minta jugak nengok
    menan anak buah tu
    kekadang tumpang main sekali :)

    ReplyDelete
  12. Cute aje...sy tgk pun geram kak

    ReplyDelete
  13. KALAU BEBETUL ORIGINAL, MAHAL NI.. HOBI YANG MAHAL..

    ReplyDelete
  14. salam k.fiza..
    hahah.. tu dia..mengalahkan heroes2.. tapi cumel jgk... :)

    ReplyDelete
  15. Haha... kumpul banyak2 buat koleksi. Lama2 boleh bukak muzium macam kat Penang tu. hehe... masyuk jugak!

    ReplyDelete
  16. Anak akk beli yg spiderman tu. Dah punah pun.

    ReplyDelete
  17. bagus kimi nie. tolak sebab takut abah marah. kalau budak lain pantang offer

    ReplyDelete
  18. hihii sama cam saya... kdg2 ank xda mintak2 pun tp saya yg sibuk2 nk beli sbb berkenan... hihii

    ReplyDelete
  19. Eh, lagi over daripada anak dia. Heheh.. Untung la Kimi dpt ibu yg understanding mcm ni. Siap offer nak belikan.

    ReplyDelete
  20. ibu yg minat lebih nampaknya ye :)

    ReplyDelete
  21. Murah dan sukaaaa. jugak
    tapi lepas kemas ade jer tangan comel yang tolong kemas hehehe

    Jamu Perapat Zaman Moden

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive