Segmen Blogging + Menang Hadiah!

Monday, May 19, 2014


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

Note: Apalagi....jom join ☺



You Might Also Like

32 comments

  1. kalau mcm na akak kenal lagi x?
    hihihih ;)
    anywy kak na singgah nk bgtw na rindu ~!! ;)

    ReplyDelete
  2. all the best to you noqs..
    mcm menarik je hadiah2 yg ditawarkan..

    ReplyDelete
  3. All the best... harap menang lah ye kali ni... KN ni tak bernasib baik sokmo! hehe

    ReplyDelete
  4. Good Luck Fiza ..
    Lama tak singgah sini ..
    Tup2 baru perasan sebab aritu BLOGLIST ilang tgk2 takder blog Fiza kat bloglist huhuhu..
    Arini letak balik letak balik..Patut pon lama tak jenguk upernyerr masa bloglist ilang lupa nak letak balik huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Salam Fiza..terima kasih follow blog JM..i'm follow u back :-)

    ReplyDelete
  6. Mcm syok...je... klu ada ms nk join juge le...

    ReplyDelete
  7. wah! lumayan hadiah2nya tu....
    selamat bersegmen fiza...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  8. gd luck & selamat bersegmen yer ... done nuffnang dah !

    ReplyDelete
  9. salam k.fiza..
    selamat bersegmen..dan gud luck tau...

    ReplyDelete
  10. Goodluck fiza. Harap2 murah rezeki. Hadiah fiza belum pos lagi. Dah letak dalam pos plastic tu. Cuma belum pos sbb mintak tolong suami tolong pos.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA TERKINI Segmen Blogging + Menang Hadiah di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete

  12. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  13. Hye..singgah dari segmen yang sama..good luck ya..

    http://mimi-tralala.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  14. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. Gud luck. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  16. Gud luck. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. singgah blogwalking sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  18. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/18/segmen-blogging-menang-hadiah/

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive