MAMEE MONSTER!!!

Friday, June 06, 2014

Crunch it...Shake it...Munch it...MAMEE...


Dapat gak bersua muka ngan si Mamee Monster nih. Selalu tengok iklan dalam tv and kat packaging mamee jer. Ini dapat package lagi uols. Dapat jumpa secara live dan dapat bergambar skali. Nasib sempat sebab munculnya tak lama. Kejap jer. 

Untuk si Petak Bunga yang bertanya. Ini lah gambar iols dengan Monster Blue Mamee ☺☺

Note: Blur...blur nak update entry dan blur nak mengarang ayat. Dateline 3 hari jer lagi nih...ppfftttt...



You Might Also Like

29 comments

  1. wah.. kita suka tau jajan mamee nih.. hahaha

    ReplyDelete
  2. chayokkkk noqs.. buat review best2 tau :))
    kalau pun kau berdiri sebelah mamie monster tu.. kau tetap nampak comel dari si biru tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. alaa bestnya!
    citer lg nak tau :)
    3 hari, masih sempat tu hehe

    ReplyDelete
  4. cepat2 up entry.,..nak membaca ni

    ReplyDelete
  5. tak kena peluk ke..ema semacam jer kena peluk... nasib baiklah dia pakai maskotnya...

    ReplyDelete
  6. Salam K.Fiza..

    muahahha.. ni kalo faiz tgk mamee monster ni maunye die nyorok belakang cma

    ReplyDelete
  7. ye.. sy jeles.. nak sign..
    moster ek.. yg bju kuning sila jgn perasan..

    ReplyDelete
  8. bestnya MAMEE..feveret akak masa kecik2 dulu :)

    ReplyDelete
  9. Salam Jumaat Fiza...
    dapat gak bergambar dgn Mamee Monster biru ni kan.. sllu nampak di TV jak..hehe

    ReplyDelete
  10. tercapai hajat doh ... insha allah adalah ide utk dateline tu ...

    ReplyDelete
  11. meriahnya dia dapat tgkp gmbor dgn mamee monster ni ye..

    ReplyDelete
  12. Mameeeee Monster!!! weeee cepat la update kak....hehehe

    ReplyDelete
  13. Wahhh... speechless.. :) :) :)

    ReplyDelete
  14. Dpt bergambo ngan mameee monster nie..

    ReplyDelete
  15. ada pic selfie tak dgn mamee monster tu.. hehe

    ReplyDelete
  16. selalu ada stok mamee kat rumah :)

    ReplyDelete
  17. Cepat cari idea noks .... nak dekat dah dateline nya tu :)

    ReplyDelete
  18. wow! gi mamee melaka ekk ari tu?
    if aida gi surely bleh kenal ekk :-)

    ReplyDelete
  19. in shaaAllah smga dipermudahkan buat akak utk mengarang..
    bestnya..
    kalau saya tgk email tu hari tu nesti dpt bersua muka dgn akak juga kan :)

    ReplyDelete
  20. UNTUNG ARR DAPAT BERGAMBAU DENGAN MAMEE.. HEHEHE

    ReplyDelete
  21. cantiknya warna biru diraja mamee monster ni.

    ReplyDelete
  22. comelnya dia geram saya di buatnya

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive