Masih DISINI!!!

Tuesday, June 24, 2014



Menambah ilmu pengetahuan sambil melarikan diri dari hiruk pikuk pejabat. Training 2 hari uols. Esok plak mari kita menternak lemak. Ada makan2/potluck kat office. As per requested, dorang soh buat cheesecake...ppffttt...


Note: Entry paling singkat. Janji update. Okbai!!!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

16 comments

  1. Ingatkan dah hilang dari dunia blogging sbb dalam lama tak muncul di blog Jari Manis tue heee

    keep on writing..i will follow u :-)

    ReplyDelete
  2. sesekali attend course best jugak kannn
    psstt dah nak puasa ni.. aku pn nak cheesecake kau.. huwaaaaa :'(

    ReplyDelete
  3. potluck sempena nak ramadhan ke fiza? lieya plak jumaat nie...siap le kene pakai baju longgar sebab nak makan byk ni hahahaahaha....

    selamat berkursus fiza..... syok gak takde laa dok terperap kat opis je kan...

    ReplyDelete
  4. nak dekap puasa ni , rasanya byk office akan buat makan - makan ...

    ReplyDelete
  5. selamat berkursus~

    opisnye dekat mana?? nak joint skali makan2 esok boleh?? ahaks

    ReplyDelete
  6. WAH.. BEST BELAJAU PASAL RECORDS DAN FILING NI.. BENDA BASIC NAMUN ORANG TAK HIRAUKAN..

    ReplyDelete
  7. potluck sebum ramadhan ye kak..
    buat la.dorng nak rasa la tu. mana tau nti nti boleh nega cheesecake pula..aamiin

    ReplyDelete
  8. Singkat pon singkat la Fiza .. Janji UPDATE ...

    ReplyDelete
  9. wahhhh sis. sedap ciskek tu. mesti depa dah terpaut dengan ciskek sis tu hihihihi

    ReplyDelete
  10. bestnya kursus.. farah nie malas nk attend kursus..dok ofis lagi best..hehehe

    ReplyDelete
  11. salam k.fiza..
    hihi...macam training??.. ^^

    ReplyDelete
  12. nk tgk la cheesecake tu.. hehehe. ok la training nanti skills makin mantap

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive