Online Shopping @ SOGO!!!

Thursday, June 26, 2014


Jangan tak tau. SOGO pon dah ada online shopping ko. Tak tau lah benda ni memang dah lama ada atau aku baru nak tau. Dan aku tak sure sama ada online shopping ni hanya ada time Members Day Sale atau tak members day sale pon dorang buat online gak. Kena call customer service SOGO kalau nak tau lah yerp.

Kalau rasa malas nak bersesak² kat SOGO tu boleh lah try online shopping ni. Sampai hujung minggu ni jer. Free delivery lagi tu. Tapi yang aku perasan SOGO ni memang sentiasa jer sale. Klik [SINI] kalau nak online shopping ☺

Note: Lagi 2 hari jer nak posa. 

You Might Also Like

21 comments

  1. cakap pasal sogo ni fiza..geng2 kat opis lieya ni esok kemain ramai nak cuti pi soping member kad sales hah.....adoi jeles jek tgk tapi tu laa tak sanggup nak pi sane sesak2.... lagi pun persiapan raya dah ready sikit2 dah.....syok lee dieorg soping esok nieh...

    ReplyDelete
  2. info bagus ni Fiza, shopping kat sogo dengan budak2 tak sesuai, senangla ada online shopping :)

    ReplyDelete
  3. marketing dia hebat ni ... sentiasa buat sales dapat untung sebenarnya sebab kita tak tau actual harga . hatga display selalunya harga yg dah dinaikkan aka harga utg .

    ReplyDelete
  4. ape yang best kat sogo??
    x pernah shopping kat sana.. :)

    ReplyDelete
  5. sogo tu mmg sentiasa ada sale..sentiasa ramai org..

    ReplyDelete
  6. eh dan ada ye?ok..nanti nak terjah la

    ReplyDelete
  7. Wah boleh online ke
    Salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  8. kannnn rasanya sogo tu sale jeeee sentiasa hihihihi

    ReplyDelete
  9. sogo kat sebelah pun malas nak pegi..huhuhuu..order online suh hntr office je laaa :D

    ReplyDelete
  10. eh tak tau..ni baru tahu ..:-) tq for sharing.

    ReplyDelete
  11. Walaweiiiiii sioknya kalau leh shopping on9.. baru tau jerk nie.. hehehe tq sharing. X pyh nak berasak2 nak ke sogo.. :)

    ReplyDelete
  12. walaupun bersesak kat sogo...tetap ramai juga orang nak pergi...rasanya lebih seronok untuk berebut kot...hehehe

    ReplyDelete
  13. salam k.fiza..
    huhuh..x lama x bersesak ke sogo tu..adelah dekat 4 tahun..

    ReplyDelete
  14. Nk try online shopping tp rasa x puas :-)Nk

    ReplyDelete
  15. tak tahu la pulak pasai sogo ni.kalau tesco tahu.

    syok jga bersesak seklai sekala hihihi

    ReplyDelete
  16. Kat sabah dia hantar ke juga noks ... :)

    ReplyDelete
  17. ha'ahh kan sogo ni selalu je buat sale.. dan jd 1 tmpat shop kalau dtg kl

    ReplyDelete
  18. cover sampai area mana kak deliverynya tue..

    ReplyDelete
  19. eh, saya baru tahu ada shopping on9 gak sogo ni yer

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive