Surau Al-Ittifaqiah Bangi | Bicara Santai bersama Felixia Yeap

Friday, June 20, 2014


Siapa yang tak kenal Felixia Yeap ni kan. Atau ada lagi yang masih ketinggalan? Meh baca blog dia [DISINI] kalau nak tahu dengan lebih lanjut lagi. Nampak banner ni kat taman perumahan Kajang Impiana. So...untuk orang² bangi dan yang sewaktu dengannya. Boleh lah datang memeriahkan lagi majlis. 

Menurut sumber, FY sedang menunggu masa yang sesuai untuk mengucap kalimah Syahadah. Dan berkemungkinan dalam bulan kemuliaan @ Bulan Ramadhan ni. Sama² kita doakan smoga urusan FY dipermudahkan. In shaa allah.

Note: Teringin nak pergi majlis² ilmu macam ni. Tapi tu lah...dengan HB bertiga tu.



You Might Also Like

21 comments

  1. owhh... suke sgt dgn cara FY sejak akhir2 ni.smge terbuka pintu hatinya dengan segera

    ReplyDelete
  2. suka tengok muka dia. cantik bersih!

    ReplyDelete
  3. seronok jugak kan klu dpt pegi...

    ReplyDelete
  4. salam k.fiza..
    alhamdulillah..terima kasih atas perkongsian yer...

    ReplyDelete
  5. moga FY dipermudahkan utk memeluk agama Islam...;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. semoga semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  7. insha Allah moga dikurniakan taufik dan hidayah untuk dia nanti :)

    ReplyDelete
  8. kalo ada HB bergerak tu agak susah sikit kan nak join....tapi kalo nak, boleh je kan

    ReplyDelete
  9. Bestkan kalau dpt p..tp tu la..dgn anak2 kecik ni ssh skit..

    ReplyDelete
  10. Moga dipermudahkn sgala urusan..In Sha Allah

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..semoga dipermudahkan urusan tue nanti.. =D

    ReplyDelete
  12. Felixia....comelje tgk dia...

    ReplyDelete
  13. smga dipermudahkan buat beliau :)

    ReplyDelete
  14. mudah-mudahan hajat FY untuk memeluk Islam tercapai...sama-samalah kita tunggu.

    ReplyDelete
  15. As salam.. Lama x sinnggah sini.
    Suka tgk Felixia nie.. :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah . mudah2an FY dapat lafazkannya pada ramadhan ini ...

    ReplyDelete
  17. as salam fiza..dtg melawat setelah sekian lama menyepikan diri..

    ReplyDelete
  18. moga dipermudahkan untuk dia amin amin

    ReplyDelete
  19. bestnya kalau dpt pegi.. rasanya FY jd mualaf 3 julai ni kot. sama2 la kita mendoakan yg terbaik buat dia

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive