7 Julai - 7 Julai 2014 | Alhamdulillah

Monday, July 07, 2014

Hari ini 7 Julai 2014 bersamaan dengan 9 Ramadhan 1435. Bertambah lagi usia diri ini ☺☺

Bagi lah peluang bday girl nak selfie...ekekeke...

Birthday yang ke berapa ni? Biarlah rahsia. Cari sendiri lah yerp...hehehe...Apa ada pada angka yang sememangnya tiap² tahun akan naik. Yang penting wajah iols tak menggambarkan sepertia usia sebenar...cewahhhh...iyer ker..hehe..Sekali sekala up diri sendiri. Bukan hari² pon. Bagi chance lah untuk bday girl ☺☺

Ok lah. Ucapan buat diri sendiri. Alhamdulillah...masih diberikan peluang dariNYA untuk bernafas lagi dimuka bumi ini. Semoga dipanjang kan umur untuk melihat anak² membesar, dimurahkan rezeki dalam kehidupan harian, diberi kesihatan yang baik sepanjang berbakti untuk suami dan anak². Semoga diberkati hidup didunia dan diakhirat, in sha allah. Dan yang paling penting...semoga aku terus diberi kekuatan dan semangat yang tinggi dalam menempuh dugaan dan cabaran dariMU ya! allah. Syukur kerana diberi peluang merasa nikmat bahagia walaupon dugaan datang bertimpa²...Syukur kerana dikelilingi orang² tersayang sebagai penguat semangat dalam menghadapi ujianMU. Terutama sekali dengan kehadiran anak² sebagai kekuatan yang tiada tandingannya.

Note: Bagaimana kau merasa bangga akan dunia yg sementara. Bagaimanakah bila semua hilang dan pergi meninggalkan dirimu. Dunia dipenuhi dengan hiasan semua dan segala yg ada akan kembali padaNya. Bila waktu telah memanggil teman sejati hanyalah amal bila waktu telah terhenti teman sejati tinggallah sepi...Maafkanlah bila hati. Tak sempurna mencintaiMu. Dalam dada ku harap hanya Dirimu yang bertakhta..



You Might Also Like

44 comments

  1. HAPPY BIRTHDAY FIZA,...
    Semoga kebahagiaan selalu berpihak pada kau & anak2..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday fiza...alhamdulillah.moga apa yang diimpikan akan tercapai

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday akak..May Allah Bless you Always... =D
    *akak bulan lahir kita sama la.. heee

    ReplyDelete
  4. Happy Besday dear.. ala tak perlu bimbang pasal umur.. u tetap nampak muda ok.. Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki melimpah ruah.. Amin...

    ReplyDelete
  5. Sanah Helwah Fiza.. semoga usia diberkati Ilahi..

    ReplyDelete
  6. Pandai nampaknya bermadah pujangga hehe...Hepi bezday Fiza....moga pertambahan usia mu seiring dgn iman mu...ceh....okje kalau suh bagi ucapan hehe.... Moga makbullah doa awak yeh Fiza....

    ReplyDelete
  7. Happy birthday kak. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki sentiasa. amin

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir noks .... semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu disamping suami dan anak2 tercinta :)

    ReplyDelete
  9. Selamat ulangtahun kelahiran buat akak.. semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
  10. happy bufday jemah..moga sihat sentisa...N senyum selaloo

    ReplyDelete
  11. Selamat hari lahir!smg pjg umur, murah rezeki serta bahagia dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  12. SELAMAT HARI LAHIR. SEMOGA PANJANG UMUR. DIMURAHKAN REZEKI. USIA DIBERKATI..

    ReplyDelete
  13. haha..
    kalau ckp wajah tak mengmbar usia..
    mesti usia dah berlebih ni...hi..hi...
    tak pe, dah ada fmly, suami dan ank2..apa lg dikejar.. syukur semuanya..
    selamat hr lahir.

    ReplyDelete
  14. epi bday.semoga hidup terus dirahmati dan mendpt keberkatan umu

    ReplyDelete
  15. epi bday.semoga hidup terus dirahmati dan mendpt keberkatan umu

    ReplyDelete
  16. Happy berdaydear.. semoga panjang umur dan dirahmati ngan rezeki melipah ruah.. hehe

    ReplyDelete
  17. hepi bday fiza!
    rasanya pangkat kakak kan dgn saya? hehe...

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir fiza
    moga murah rezeki fiza sekeluarga..aamiin :)

    ReplyDelete
  19. happy birthday!! ohh masih berahsia umur yer.. ai is skang dah tak kisah org tau ke idak, tua ke muda ke yg penting sendiri bahagia bersama keluarga tersayang :)

    ReplyDelete
  20. salam k.fiza..
    alhamdulillah..sanah helwah buat kak fiza..
    semoga senantiasa berada didalam lindungan dan rahmat allah yg maha esa selalu... :))

    ReplyDelete
  21. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  22. Happy birthday.. semoga di murahkan rezeki...

    ReplyDelete
  23. selamat hari lahir kak fiza...eh akak ke...ke sama umur ni...hehehe...moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  24. happy bday semoga rezeki makin bertambah btw bw dari segmen mia liana http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. selamat hari lahir akak !! semoga panjang umur, murah rezeki, awek muda. may allah bless u. selamat berbuka. jom tgk abang zin / hehe

    ReplyDelete
  26. jalan2 blogwalking dr segmen Senarai URL Blog #6 Mialiana ... n dah follow sini :D

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah selamat hari lahir fiza, semoga pjg umur, murah rezeki and stay cute ;)

    ReplyDelete
  28. rasa macam dah wish rupanya belum, baca jer tadi. so... selamat hari ulangtahun la yer, moga panjang umur murah rezeki and allah bless u and family.

    ReplyDelete
  29. Selamat ulangtahun kelahiran Fiza
    Tak dapatlah sambut siang hari
    Malam pun meriah juga kalau dgn anak-anak yg keletah semuanya tu kan:)

    ReplyDelete
  30. Happy bday fiza. Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Tak lupa, moga kekal happy and bahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  31. happy bufday kak...semoga bahagia dgn keluarga tersayang..

    ReplyDelete
  32. chantekk ., hepi besday cik kak tuuu.,

    ReplyDelete
  33. Wahh.. happy birthday.. tahniah. Semoga sentiasa sihat & sentiasa diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  34. epi birthday ! same ngn my bestie n niece ~

    http://amal-salleh.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan.html

    ReplyDelete
  35. heppy belated birthday Fiza...semoga hidup diberkati olehNYA di dunia dan akhirat...

    wajah nampak muda dari usia..tu wajib :)...

    ReplyDelete
  36. alhamdulillah. aamiin
    selamat ulang tahun kak :)

    ppsstt: akak, nk tnya yg pasai bidan yg akak ckp member akak tu.. dia dduk area mana ye? oke tak dia ngurut? berapa ye bayaran dia? pakej yg disediakan tu mcm mna.. hahahaa byk pulak nanya yee.

    ReplyDelete
  37. happy belated besday kak..
    smga panjang umur dan.sntiasa dimurhakan rezeki.aamiin :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive