UCAPAN dan DOA | TERIMA KASIH SAHABAT!!!

Thursday, July 17, 2014


TERIMA KASIH BANYAK² diatas UCAPAN dan DOA sempena HARI TAMBAH USIA @ HARI LAHIR last week. Iols is sangat terharu membaca komen², ucapan² dan doa² dari sahabat² semua.




Ucapan² dan doa² yang diterima dari FB, IG dan juga [BLOG]. Rasa macam nak polok sorang² *yg perempuan saja yerp. Hanya mampu Amin kan doa² tersebut, Rasa baruntung dapat berkenalan dan bersahabat dengan kamu semua. WALAU JAUH DIMATA. WALAU TAK PERNAH BERSUA MUKA. TETAPI TERASA DEKAT DIHATI INI. 

Note: How time flies. Sekejap jer dah 19 Ramadhan. Lagi 2 minggu dah nak raya. Kuih raya ntah bila lah nak start buat nih...haihhhhh...




You Might Also Like

23 comments

  1. Fiza, hepi belated bufday.. mine 22nd July... next week la.. tgk, kat facebook nnt ramai tak wish bufday kat saya, hehehe.. tapi ade reminder kan, mesti ade org wish punye.. hehehe.. suke2!! rasa cam sihat n ceria je kan... busday girl la katakan....

    ReplyDelete
  2. happy belated bufday..buat la..lepas ni jemah datang rya umah yee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ..Semoag terus dipanjangkan usia ya Fiza..Semoga berbahagia ..Happy belated birthdayy

    ReplyDelete
  4. ramai yg wish...moga semua doa termakbul ye..

    ReplyDelete
  5. Mungkin tidak terlambat utk saya ucapkan selamat ulang tahun dan semoga panjang umur, murah rezeki serta diberkati...

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Lahir Puan Fiza...

    ReplyDelete
  7. tp kak, kite ni dkt je, tp mcm jauh di mata.. raya mai umah ye..

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Birthday my dear little sista... may all your dreams and wishes come true.. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah..semoga diberkati umur yang dikurniakan :) Jumpa lagi lepas raya.

    ReplyDelete
  10. gembira di ari lahir ya fiza walau kwn2 yg mngulur ucapan xpernah bersua muka appy birthday fiza moga kuat sht tabah jalani idup ini...

    ReplyDelete
  11. sahabat yang baik tak perlu berada dekat pun takpe..sebab dia akan selalu mendoakan dari kejauhan :)

    ReplyDelete
  12. Happy birthday fiza =)

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/07/pray-for-mh17.html

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..
    bnyk ke kak buah selut raya thn ni?

    ReplyDelete
  14. hahaha.. sama2 kasih. hadiah dpt apa?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive