Company Trip | SINGAPORE Lagi!!!

Thursday, August 07, 2014


Hurmmmm...Ker Kota Singa lagi lah kita. Sendirian berhad tanpa anak² lagi nampaknya. Last year USS. Memang best *ntah bila nak up entry USS...ppffttt. Cer bawak gi Bandung ker, Bali atau Langkawi. Tak pon gi Legoland ker for staff and family. Kalau tempat mandi manda macam ni kat KL pon ada. Nak mandi manda dan tengok kehidupan laut jauh² buat apa. Tak bley bawak family plak tu. Bawak anak²lah best kalau gi tempat macam ni.

Haipppp...jangan nak merungut. Ok lah tu daripada tak der kan. Nasib passport expired tahun depan. Cuma nak kena sediakan duit jer lah. Nak cash out duit nuffnang dah tak sempat...hehehehe...sebab nak pegi bulan depan.

Note: Sian anak² kena tinggal lagi. 



You Might Also Like

30 comments

  1. ala..nannti u kat sana pun mesti duk tngat kat anak2 jer kan.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, bestnya company trip.. hehe USS best juga tapi kalau dah tinggalkan anak.. mana mak nak rasa happy, ye dok? hihiiii teringin nak g legoland atau repeat Lost World of Tambun. hihiiii

    ReplyDelete
  3. Akak rasa macam nak gi cuti2 Singapore lah this year.. tak pernah jejak kaki kesana lagi..

    ReplyDelete
  4. Jalan2 x bawak anak mmg x best kan...mesti duk ingat anak2 jer kt sana nanti...

    ReplyDelete
  5. seronok tapi kurang la kan sbb tak dpt share keseronokan tu dgn family. apa2 pun, hepi jimba2 di singapore.

    ReplyDelete
  6. waahhh.. best nyer... syukur la ada gak company trip... company idah dah 2 tahun tak adoo... :'(

    ReplyDelete
  7. tak syok kan
    hmm xpe la..
    anak2 nnt ibu kluarkan duit nuffnang pastu pi bercuti tmpt lain plak... :)

    ReplyDelete
  8. Waaaahhh seronoknya...hehe..lagi seronok klu bwk ank kn..hehe

    ReplyDelete
  9. ok la tuh.. kita nih harem nak ada company trip.. :-)

    ReplyDelete
  10. Wahh... ok lah tu... layankan je jenjalan hehee.. best jugak.. :D

    ReplyDelete
  11. wahh seronoknya fiza makan angin lagi

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya akak.. tapi lagi best kalau dpt bawak family kan.. tak pe la terapi utk diri jugak tue..bila holiday nie boleh hilangkan stress yg ada kan.. =D

    ReplyDelete
  13. best la kak.. cmpny sy ni xde pun buat gini..takat annual dinner je la mmpu..

    ReplyDelete
  14. bestnya gi obersea..tapi kalo ngan anak2 lagi la best..

    ReplyDelete
  15. lorrr..tak bestnya tak leh bawak anak2 sekali...huhuhu...tapi takpela jugak at least ada gak company trip drpd orang yg takde ni..sobs sobs sobs..

    ReplyDelete
  16. salam singgah..selamat hr raya :D

    ReplyDelete
  17. Balik dari USS singgahlah ke Legolanda Fiza.
    Ala.. dekat aje bila dah tiba sini. Tapi mahallah kalau kos tanggung sendiri.

    ReplyDelete
  18. Wah! Selamat bercuti... untung dapat trip percuma, jadi orang bujanglah nanti ye...

    ReplyDelete
  19. bestnya.. tahun ni kami kena team building.. company trip tahun depan plak.. dah la last year tak dpt pi krabi naik cruise..

    ReplyDelete
  20. bestnye fiza...untung laaaaaaa....lieya ni keje gomen mmg nando laa bende2 gini huhuhu...

    tapi lieya setuju tang bandung tu...syurga sopingggg tuuuuuu....cer sajes gi bandung plak sure ramai yg angkat tangan setuju heheheehehe

    ReplyDelete
  21. Bestnya noks .... company kami selalu ada trip oversea dulu tp aku x pernah join sbb tak berapa best jln klu x ada hubby dan anak2 ... huhu

    ReplyDelete
  22. mmg best ar kalau comp aku buat company trip.. tapi kalau tempat mandi2 mcm tu balik hari pun boleh.. better bawak anak2 kannn. .lepas tu sponsor skali hotel kat singapore tu. baru lah gempak hehe

    ReplyDelete
  23. la npe tempat yg sama lagi .
    tak pa la janji ada dr takda. sian kat anak anak kan.. betul lettew apa yg akak kata tu bwa anak2 ke sana dorng la plg suka

    ReplyDelete
  24. la npe tempat yg sama lagi .
    tak pa la janji ada dr takda. sian kat anak anak kan.. betul lettew apa yg akak kata tu bwa anak2 ke sana dorng la plg suka

    ReplyDelete
  25. Kalau boleh bawak anak2 baru meriah pergi tempat macam ni kan.

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah.. rezeki.. tp lg best klo dpt bwa anak2 kan

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive