Giant Kids Run & Family Fun Day 2014

Friday, August 08, 2014


Rasanya ramai lagi yang tak aware pasal benda ni. Kalau yang selalu shopping kat Giant tu mungkin tau kot. Aku tau pasal benda ni pon dari member blog [YATI-MY CUTE LITTLE DIARY] juga sebab dia pernah join aktiviti nih. Kebetulan dia ada up kat FB pasal larian nih. 

Jom serbu. Lari bersama anak². Date tu pon hari cuti. Sambutan Hari Malaysia. Hadiah pon best² dan dapat goodies bag percuma. Korang kalau benda free ni memang suka kan. Mengaku jer lah sebab aku pon sama...hahaha...Kalau nak join, boleh gi Giant amik borang. Tak pon print online kat [SINI]

Tapi syaratnya kena berbelanja minimum RM20.00 untuk mana² produk penaja dalam satu resit. Lengkapkan borang penyertaan di kauter perkhidmatan pelanggan dan sertakan resit pembelian. Yuran pendaftaran plak RM10.00. Kalau nak daftarkan lebih dari sorang kena tambah lah. Kalau nak more detail boleh tengok kat [SINI]

Rasa macam nak join jugak aktiviti ni. Nak kena usulkan kat En. bos dulu. Ada macam² aktiviti. Anak² mesti suka. Lari beramai² dengan anak memasing. Meriahnya. Dah terbayang² dah nih ☺☺

Note: Tak pernah lagi join aktiviti larian macam ni. Teringin gak.



You Might Also Like

14 comments

  1. aah kan
    xtvt lain dr yg lain ni :)

    ReplyDelete
  2. Jom jom kita gather. Part belian tu aku xpernah beli brg penaja.. Beli je ape pun janji cukup rm20 tu hahaha

    ReplyDelete
  3. Memang seronok ikuti acara macam ni..

    ReplyDelete
  4. aku tiap2 bulan belanja barang dapur kat giant babe... tapi tak pernah tau pun ada larian ni.. sebab selalu beli2 je bayar lps tu bla.. hahaha
    Aku pun mcm berminat.. jommm join nak.. kalau ko nak isi form nnt bgtau aku yer.. bleh kita lari sesama :D

    ReplyDelete
  5. tak larat la aku noks nak belari ngan giant ni sebab hari2 aku belari bersama anak kat ngumah. hehehehe

    ReplyDelete
  6. Macam menarik jer.. tapi jauh sangat la..huhuhu

    ReplyDelete
  7. menarik gak akvitini fiza...lieya berani jamin mesti byk sponsor2 minum n makan...tu syok tu...lagi satu mesti byk goodies bag nieh heheheh...boleh collect isi goodies bag hehehehhe.....

    budak2 le hepi ni...mane tau jumpe kawan kan ....

    ReplyDelete
  8. bestnya tapi tu la masih berpantang kot ni.
    xdpt le nak join..sy suka xtvr gini..

    ReplyDelete
  9. Menarik..
    Kat semua giant k ni? Or y tpilih j?

    ReplyDelete
  10. best aktiviti macam ni
    teringin nak join,
    kalau dekat dah pi join dah ni :)

    ReplyDelete
  11. Menarik juga program mcm ni... klu waktu tu sesuai nak juga pergi. Thanks sharing Fiza.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive