Kembali Ke pangkal Jalan!!!

Monday, August 04, 2014

Kemana lagi kalau tak kembali bekerja. Iyerlah...Surirumah berkerjaya macam ni lah. Best nya kalau dapat jadi surirumah sepenuh masa kan...hurmmmmm...Blog pon dah bersawang. Turut cuti ngan tuannya skali.


Ada yang windu kat ahdik comel ni ker...hahaha...*bluerkkkkk...Sekali sekala selfie. 

Rasa lemau teramat sangat bila cuti lama² ni wei. Nak buat macam mana. Nursery tutup 3 hari. Nak tak nak #makbanyakanak ni pon dipaksa cuti gak. Siapa nak jaga anak??? Cuti pon tinggal setengah hari jer  ni...huhuhu....Sistem baru kat office ni, cuti dibahagikan untuk setiap bulan. Macam hampagas betul tau. 

Nak citer pasal raya, tak der yang menarik pon. Ada pon kisah anak² di hari raya. Baju raya iols pon recycle jer. Mak tak kisah noks. Gambar raya pon nan hado. Bersederhana tahun ni. Turut rasa tempias kesedihan dengan tragedi MH17 dan juga nasib rakyat Palestin di Gaza yang rakus dibunuh dengan kejam oleh tentera Israel.

Erkkkk...kejap² lagi lah yerp citer pasal raya. Tak pon esok lusa masih ada. Raya kan sebulan. Selagi tak habis sebulan selagi tu lah citer pasal raya...kan..kannn. 

Note: Pantas betul masa berlalu. Dah masuk bulan august dah kita yerp.



You Might Also Like

33 comments

  1. Samalah noks ... 'kembali ke pangkal jalan' dah ni .... hehe

    ReplyDelete
  2. Hari ni semua kembali ke pangkal jalan. Selamat kembali bertugas.

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya kak :) samalah kita, Ros pun naik kerja hari ni :)

    ReplyDelete
  4. cite kak...nak dgr ni hehehehe...selamat hari raya kak, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  5. Bulan terakhir untuk mak bergelar penjawat awam...

    Semoga Allah SWT mempermudahkan segalanya.

    Salam Syawal, Fiza. :)

    ReplyDelete
  6. kembali ke pangkal jalan jugak ni..tapi masih mood beraya..hihi..

    ReplyDelete
  7. betul2... apa2 pun kita bersederhana je.. kesian kat mangsa2 yang dibedil.. dugaan lagi kes MH17.. huhuhu
    Selamat Hari Raya noqs.. bila nak bergather gather dengan aku?? hehehe

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya fiza n selamat bertugas semula...

    ReplyDelete
  9. sekali sekala berselfie..apa salahnya...hehehhe

    ReplyDelete
  10. aku pun rasa nak balk tidur juga ni fiza..
    semangat oh..nak kerja..

    ReplyDelete
  11. tuler lemau rasa nak pergi kejakan.. tapi teruskan juga sambil tu dapat berpuasa 6 kalau duk rumah memang tak terbuatlerkan..

    ReplyDelete
  12. Kemeriahan mercun di tempat kita tapi di Gaza meriah dgn bom Fiza.. sedih..

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya fiza cumil..:)

    nak selfie jugak tp tmpt tak sesuai.. haha

    ReplyDelete
  14. kemahen tahuk entry tau.. hahaha

    ReplyDelete
  15. tak lama lagi hari jadi kita kan fiza?ehh...ye kan..hehehe..

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya fiza. alaaa cite la pasal raya, gambr2 pagi raya kee.. hehee

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya..
    maafkan segala sal;ah silap saya ya sepanjang kita kenal ber blog / FB..

    baju raya saya pun recycle jugak, tahun lepas punya...hahaha

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya fiza, yelah cepat masa berlalu

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Fiza sekeluarga... Mohon maaf zahir dan batin... :) kosong2 yer…

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya akak comel.. maaf zahir dan batin kalau tersilap kata ke komen ke. malas betol nk kerja.. dh best cuti. heheee

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Fiza... selamat ke udara di alam maya...

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah.. Saya pon dah kembali ke pangkal jalan.. :D

    ReplyDelete
  23. Selamat hari rayaaa... selamat kembali bekerja hehe... tahun ni memang sederhana je sambut raya coz kita sedar dlm kegembiraan ada yg berduka...

    ReplyDelete
  24. pernah gak terfikir sis. bestnya kalau jadi suri rumah. tapi kadang side sebelah lagi pk. mampu kah aku tabah dan sabar melayan karenah anak tanpa henti 24jam 7hari. nguuuu dilema pulak kita ni

    ReplyDelete
  25. kerja suri rumah macam suri lagi banyak kerja nak hadap uh...alahai..

    ReplyDelete
  26. Mood raya saya masih belum hilang lagi... nak kerja pun mcm boring je huhu.. :D

    ReplyDelete
  27. sama la kita kak. besederhana.
    saya lagi la beraya di kl sajok.teman cik abe khoje.raya ke 8 bru start cuti..

    xpa kak walaupon non hado update la gelagat gambar raya anak2.. suka baca :)

    salam syawal ke 10:-)

    ReplyDelete
  28. Biasalah...masa hari raya adalah utk beraya... blog dan gadget ketepikan dulu.
    Walaupun tahun ini bunga api meriah tapi raya tetap terasa kurang meriah...

    ReplyDelete
  29. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Fiza.....
    Bersederhana bersederhana jugak...tak mo share gambar raya ke?

    ReplyDelete
  30. Selamat Hari Raya untuk Fiza sekeluarga.

    ReplyDelete
  31. Tuan blog always maintain comel...hehehe.. x per akak raya sebulan.. cepat2 update raya story k.. =D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive