Rezeki Syawal!!!

Friday, August 15, 2014


Alaaaa...baru dapat 2 BE baru dah nak kecoh...hahaha...lantak lah. Blog aku. Suka hati akulah khenn. Alhamdulillah...Rezeki syawal. Men jeles jer tengok uols dapat BE baru. Berderet² bertingkek² plak tu. Rejeki memasing kan. 

Macam biasa, rajin² kan lah jari jemari tu yerp. Mekasih. Smoga rezeki uols bertambah murah. Tak sabar nak cash out ni. Dah lama dok mengumpul duit tabung.

Note: Tak tau nak citer apa. Asal boleh jer ni.


You Might Also Like

24 comments

  1. alhamdulillah..duit raya duit raya..hehee

    ReplyDelete
  2. aku x pernh lg mersa duit berblog ni..
    mmm.. camna nk jd blogger tegar ni..

    ReplyDelete
  3. BE ku dah tinggal satu....nuffy kejammmmm....grrr..

    ReplyDelete
  4. oklah tu janji masyuk hihiihihi

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri....wah banyaknye ongoing....rezeki2....bak tanya...saya join jg ads lazada tp x rti nak letak dlm blog...boleh tlong ajar x hu

    ReplyDelete
  6. Wow!! Tahniah...walaupun saya tak faham apa tu. tp it must be a good news right? hehe...saya x pandai sgt in blogging sbb tu x faham..muahaha~

    ReplyDelete
  7. X apa babe.. banyak ke sikit tu semua rejeki.. aku sll akan suppprt ko dgn click2 yer.. 😊

    ReplyDelete
  8. wowww...rezeki syawal ni..nory baru cash out..hehe

    ReplyDelete
  9. wahh rezeki. hehehe suka hati la blog sendiri kan.

    ReplyDelete
  10. wahh..tahniah Fiza... mmg rezeki syawal...:)

    ReplyDelete
  11. beli apa kita idamkan yer. saya sebelum tu duit anak-anak sahaja.untuk diri sndri tu cuma first barang sndri.skrg semua pikir pasal anak dan simpanan sahaja ;)

    tahniah

    ReplyDelete
  12. Masyuk Fiza.. Alhamdulillah rezeki anak-anak kan...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...tahniah akak.. jap nk klik2..=D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive