Segmen Blogwalking Ogos By Karya Mahirah

Thursday, August 07, 2014


Wahai kawan² blog seantero. Kalau rasa tak tau nak buat apa atau tak tau nak update apa atau nak mencari kawan baru dialam maya ni. Meh join segmen dari KARYA MAHIRAH. Segmen Blogwalking Ogos yang akan tamat pada 15 Ogos 2014. Jom memeriahkan majlis suasana. Klik jer banner tu yerp.

Note: Aku lah salah sorang yg tengah blur. Tak tau nak update apa. Tengah mencari inspirasi nak mengarang pasal entry raya...ppffttt...



You Might Also Like

40 comments

  1. Buat entri pasal hari raya le..

    ReplyDelete
  2. Semoga tercapai matlamat dan berjaya! :)

    ReplyDelete
  3. Salam syawal Fiza.. mohon maaf zahir & batin..
    selamat bersegmen ya... :)

    ReplyDelete
  4. Salam per kenal an. .. Sy dr segment yg sama... singgah la sini

    ReplyDelete
  5. singgah BW sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  6. saya singgah BW sini...dah lama follow rupanya...:DDD
    http://duniakita94.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yg sama. Dah follow sini. Btw, selamat hari raya :)

    http://swardah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  8. terjah dari segmen km.
    salam perkenalan kak :)

    ReplyDelete

  9. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  10. Saya singgah dan follow sini. :) http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. salam
    singgah dari segmen yg sama ^^
    happy blogging

    ReplyDelete
  12. tak pa kak amik masa.baru tersusun nnti.entry raya tu. hihi..
    slmat bersegmen :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  14. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  15. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama ;)

    http://athirahkimeunkyung.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  17. Berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow sini #1214

    ReplyDelete
  18. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Done Follow sini

    ReplyDelete
  19. Saya pun dah join... salam bw sekalilah di sini ye.. :)

    ReplyDelete
  20. jengah sini. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  21. salam..

    singgah dari segmen yang sama dan follow awak. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. BW dari segmen yang sama...

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  25. hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  26. singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  27. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    ReplyDelete
  28. singgah blogwalking....
    semoga berjaya....

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  29. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  30. singgah melawat ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  31. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  33. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive