SELAMAT HARI PENYUSUAN SEDUNIA 2014

Wednesday, August 06, 2014



Yang bertemakan BREASTFEEDING: A WEANING GOAL - FOR LIFE  dan berlangsung pada 1-7 August pada setiap tahun. Happy Breastfeeding Week 2014 buat semua IBU², MAMA², MOMMY² dan MAK² hebat yang masih menyusukan anak. Susu Ibu memang terbaik. Sampai #ImanQhalif ( 2y 4m) pon tak nak wean off....ppffttt.... 


I love breastfeeding. Breastfeeding is the best. Breastfeeding is breastaurant...anytime, anywhere, no waiting list and its totally FREE!!!

[MY BREASTFEEDING JOURNEYS]. Info², pengalaman dan kisah² berkaitan breastfeeding.

Note: Sejak dah tak mengepam ni. Badan pon bagai dipam². Dah terasa mengetat sana sini...huhuhuhu...Tapi still maintain kecomelan tu lagi lah...ekekeke...




You Might Also Like

16 comments

  1. yeayyy! happy breastfeeding day!

    ReplyDelete
  2. Dah tak de anak nak disusukan Fiza oii hehe

    ReplyDelete
  3. Kite skang nie tgh berusaha tingkatkan susu yg dh jatuh merundum..;(..

    ReplyDelete
  4. salam syawal fiza..

    good info

    ReplyDelete
  5. kan..
    bila anak dah tak menyusu badan, berat naik mendadak.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. akak..cane nk bykkn susu ye.. pastu kan, apa makann yg xblh mkn ms bf ni.. susu makin kurang ni kak..sedey.. :(

    ReplyDelete
  7. Owh ! Bunda baru tahu...maklumlah dah lama tak beranak kecil...hihi
    Fiza memanglah maintain comey selalu...

    ReplyDelete
  8. sekarang belum lagi..InshaAllah tak lama akan merasainya kembali...

    ReplyDelete
  9. Slogan yg tepat sangat tu Fiza sebab itulah walau dah 2y4m adik masih nak mengempeng tak sudah. Ada kehangatan kasih itu yg special tak ada di restoran/botol susu.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak, happy breastfeeding! yeayyy seronok menyusukan Adam. senang tengok dia menyusu sambil pandang kita. boleh belai2 dia.. boleh pegang jari2 dia. paling best, tangan dia usap belakang badan kita. ahhh feeling dia bahagia kak oi.. hahhaa ~~~

    ReplyDelete
  11. Yeayy untung la ibu2 yg still dpt menyusukan aNak2 dgn susu sendiri.. teruskan..mmg byk khasiatnya.. =D

    ReplyDelete
  12. Baru tahu ada juga hari sambutan ini ye...

    ReplyDelete
  13. serius baru tahu.
    lps ni kena amik tahu la ni..hihi..
    yg penting masih comel kan :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive