LETTERS FOR THE FUTURE | Surat Untuk ANAK!!

Thursday, October 02, 2014

Saya sudah. Anda bila lagi...hehe..

Tak tau lah uolls dah tau pasal benda ni atau aku yang ketinggalan jaman. Pada yang tak tau atau tak perasan pasal kempen nih, Meh…aku nak bagi kecoh sket. Masih belum terlambat lagi untuk submit surat untuk anak2. Kempen ni dah start dari 2nd september 2014 dan akan berakhir pada 12th Oktober 2014. Apa yang di maksudkan dengan Letters Fot The Future? Meh baca nih:


Haaaaa....menarik kan. Capsul nya plak macam nih:


Cute kan. Cepat...sempat lagi ni. Best wei karang surat untuk anak². Bila cukup tempoh matang baru boleh baca. Gigih aku mengarang surat untuk anak² smalam. Sambil taip sambil touching dengan hasil karangan sendiri....hahaha...biasalah kan. Hati tisu semenjak bergelar ibu nih.

Kalau nak join, klik [SINI]. Kalau nak tau lebih lanjut pasal kempen ni, Bleh terjah FB AIA Bhd. Malaysia. Kalau tak der idea nak karang surat macam mana. Terjah jer [SINI] untuk tengok contoh² surat yang banyak. Pastu...kalau jumpa surat aku, sila jangan gelak yerp...hehehe...Sekian laporan sharing is caring dari Fiza Rahman.

Note: Kesian kat budak yang di iktiraf nama terpanjang kat malaysia tu, Tak ker menyusahkan anak bila dah besar nanti. MakPak tak fikir ker? Macam selfish plak aku rasa bagi nama anak panjang². Kesudahannya bukan nama panjang yang di panggilnya. Nama pendek gak kan. 





You Might Also Like

25 comments

  1. eyhhh baru tau gak... nak gak join la gini... tq for da info yer...

    ReplyDelete
  2. serius lieya tak tau fiza...bace entry fiza ni baru tau...leh le usya2 jap sbb mcm menarik jugak.....

    ReplyDelete
  3. bagus sangat tu elok ramai2 menulisnya...

    ReplyDelete
  4. tak tau plak pasal ni...thanks fiza for sharing...

    ReplyDelete
  5. OO TAK TAU PUN FIZA... AKAK PUN NAK KENA STAT MENGARANG GAK NI...

    ReplyDelete
  6. Wow..menarik je bunyinya..klau sempat nk join jugaklah..

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau boleh join
    itu lah kan
    buh nama anak panjang2
    nanti time nak exam
    lenguh nak tulis nama sendiri
    ehee :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah anda ada blog yg banyak info. Jemput blogwalking di www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  9. serius fiza..lya bru tahu ni.. insyallah klo smpat nk join

    ReplyDelete
  10. Dah join dah dpt pon capsule tuu hehehe

    ReplyDelete
  11. hehehe.. baru tahu pasal tulis surat nih. nanti nak baca dulu ape sebenarnye terjadi dgn surat nih nanti.. hehehe.

    ReplyDelete
  12. baru dgr nieh...hurmmm, tetibe mcm dh pikir ayat nak mengarang dh..kihkihkih

    ReplyDelete
  13. mcm menariksss aje...nanti kalo ada masa leh la try...

    ReplyDelete
  14. menarik!!!
    nk join la...

    menowizme.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. ok..saya buat nanti..hari tu terlupa..

    ReplyDelete
  16. fiza, menarikkkkk nie....kakmieja pon tak tau :):)

    ReplyDelete
  17. Salam K.FIza..
    ehehe...mcm menarik jer surat utk anak2 ni..
    nnti try tengok..

    ReplyDelete
  18. Oh ho, baru tau hari ni! Sempat lagi ni kalau nak try type. Saya tak kisah sangat nak mengarang. Senang bah itu... Masalahnya takut surat tak siap-siap air mata je yang lebih-lebih. Yalah, banyak pesanan penaja nak sampaikan kat anak apatah lagi bila mereka cukup umur tu entah kita ada lagi ke tidak... Oh, sedih...belum karang lagi dah sedih, camna nih? Nanti nak gi bacalah surat mommies untuk anak-anak mereka, nak exercise kelenjar air mata dulu....

    P.S. Yang itu saya pun baca, budak perempuankan? Memang kesian kat bakal suami. Mahu sesak nafas time nak nikah nanti. Makpak tak sempat nak fikir ke masa letak nama tu? Habis semua dikaut! Letaklah satu-satu nama idaman kalbu tu pada satu-satu anak. Ke memang confirmed anak mereka itu je???

    ReplyDelete
  19. hahaha budak nama yang panjang tu viral kan kat fesbuk.. isk isk tak tahulah motip parents dia nak unik sangat. kekekeke..

    ReplyDelete
  20. Farah pn nak buat jugak.. tp adoiii asyik bertangguh jer kekdahnya...huhuhu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive