RUMAH BARU | Simple, Kemas dan Ceria...Jemput Masuk

Monday, October 13, 2014

SURPRISE!!!!!!


Before

Tanjat gegirl bila bukak blog tau. Tetiba dah bertukar colour dan background. Hari jumaat tu masih design lama. I like sangat² dengan cat baru dan design baru ni dan yang penting...header tu...hehehe...Barulah nampak kemas tersusun, simple dan ceria. 

Siapa yang design? Siapa lagi kalau bukan dari hasil tangan Azhafizah.Com. Service memang cepat. Tak lama pon menunggu. Tau² dah bertukar jer. Senang sangat nak berurusan dengan fiza ni. Bila FIZA berurusan dengan FIZA juga kan...hehehe...Sorry lah Fiza kalau ahkak ni cerewet dan banyak songeh. Tapi akak sangat² berpuas hati dengan hasil kerja kamu ni. Million Likes ☺

Kalau uols berminat nak tukar cat rumah atau pon nak tukar header blog dan yang sewaktu dengannya, boleh terjah blog Fiza @ Azhafizah.Com yerp.

Note: Semangat tengok blog dah cantik...ekekeke...



You Might Also Like

40 comments

  1. ingat cat rumah betul2..kihkihkih..

    biruuu is sgttt lembut bile memandang..

    ReplyDelete
  2. hoyehh dah cat baru.. hehehe santek2.. ni mesti suka kaler biru kan... jue plak giler kaler pink..

    ReplyDelete
  3. amboi besar tu muka kat header ekekeke.

    ReplyDelete
  4. ai pun tanjat tgk..tapi sgt suka la blog baru ni nampak lebih santai dan matanggg :)

    ReplyDelete
  5. sweet blue mommy..selamat berwajah baru..

    ReplyDelete
  6. Comel! Bukan blog ni tp tuan blognya. Phewwwiitt!

    ReplyDelete
  7. ha'a..dah cantik dan lebih kemas...lama sis JM x singgah sini...FREE ke? ke perlu bayar hikss

    ReplyDelete
  8. comel..comel.. tmbh comel ada gmbr akak tu.. sy nk deco blog gak la.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. KEMAS DAN TERSUSUN... BERAPA CAJ NYER FIZA

    ReplyDelete
  10. Ade jugak perasaan nak touch up blog.
    tapi x de masa lagi nak melayan. nk mintak org buatkan pon kita kena sediakan bahan2 jugak kan. itu yang x de masa tuh. bz mengalahkan PM sgt kan! alasanorangmalas!

    ReplyDelete
  11. suka-suka......rumah baru cat baru semua baru hehehheheheh

    ReplyDelete
  12. cantik... tapi masa mula2 bukak tadi, saya ingat saya masuk blog shida tadi.. hihii

    ReplyDelete
  13. memang cantik pun..kemas je..suka tengok bahagian bawah sekali ni..yang ada gambar tuan blog ni..memang kemas kerja tangan fiza nih..saya pun suka..:)

    ReplyDelete
  14. cantiknya kak...simple ja..tp kemas

    ReplyDelete
  15. hohohoho .. datang singgah rumah baru ....

    ReplyDelete
  16. Amboi... lebarnya senyuman, nampak simple n nice rumah baru fiza... heee~

    ReplyDelete
  17. bila la nak upah azhafizah gak ni. hehe.. blog saye tu dah mcm hape rupa dia. kelam je.,

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Fizaaaaa.......

    ReplyDelete
  19. Miza pun ada nak assign Fiza ngan edit blog jugak sebenarnya.. Haha! Tapi tunggu dululah.. Kumpul bajet dulu... Ahaks! Btw,, rumah baru ni omey ngattt... ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  20. Kemas! Ceria je hehe

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/10/halangan-untuk-hamil.html

    ReplyDelete
  21. cantik..kemas tersusun.. sejok mata aku memandang kaler biru.. :))

    ReplyDelete
  22. Yelah ..dah rumah baru ekk..tapi header dia dah tinggal ibu jer...dah kemana anak2nya...'Supermom without Superkids'... cian Superkids ..Supermom dah tak 'Sharing n Caring' lagi...huhuhu..

    ReplyDelete
  23. Oh, padanlah hari ni masuk rumah tengok 'blueeeee' jek semua.... tukar cat rumah ghopanya. Ahah, nampak kemas je. Senang nak baca. Rasa macam tak nak balik rumah sendiri jek! Tumpang tidur, boleh?

    Ahah....I bukan setakat jentik, I dak sepak-sepak iklan yang I nampak kat sini ^__^

    ReplyDelete
  24. Mmg cantik akak..lagi suka la nk lepak selalu kt sini.. =D

    ReplyDelete
  25. Kemas lah noks....nak juga tukar rumah baru ni :)

    ReplyDelete
  26. haaa, sy pon teringin jugak nak nukar wajh blog.hihi.thanks akak berkongsi info

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive